Antena Căutare

Tudor și Michael, la cuțite! Concurenții sar la bătaie din pricina tensiunii!

După un service ratat, concurenții sunt nevoiți să termine de preparat comenzile celor din echipa de producție, de vreme ce invitații au rămas nemâncați

După un service ratat, concurenții sunt nevoiți să termine de preparat comenzile celor din echipa de producție, de vreme ce invitații au rămas nemâncați.

În timpul plating-ului, Michael și Tudor intră într-un conflict, de unde numai colegii și Chef Florin reușesc să îi facă să renunțe.

Cum nominalizările sunt tot mai deranjante, Tudor nu s-a putut abține și l-a provocat și pe Ciprian, care a recurs la un gest amenințător.

Monica, accidentată GRAV în service. Concurenta a alunecat în bucătărie și s-a lovit la coloană... Asta DA înviorare! Concurenții dansează și se bucură de o trezire în ritmul muzicii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x