Antena Căutare

Tunicile negre aduc 5 concurenți mai aproape de MAREA FINALĂ! Iată cine sunt NOROCOȘII!

După un service intens, dar care l-a făcut pe Chef Florin să realizeze că în sfârșit s-a format o echipă, concurenții sunt invitați să își exprime dorința de a primi tunicile negre

După un service intens, dar care l-a făcut pe Chef Florin să realizeze că în sfârșit s-a format o echipă, concurenții sunt invitați să își exprime dorința de a primi tunicile negre.

Emoționați și ușor neîncrezători, pe rând, concurenții primesc cheia unui nou pas în Iadul bucătarilor. Din păcate, dintre cei șapte rămași în competiție, doar cinci se bucură de noile haine de bucătar.

Astfel, își iau la revedere de la această experiență Flori și doamna Rebeca, felicitate și încurajate de cei trei jurați.

Fericiții, Maria, Florin, Michael, Ciprian și Mălina vor avea de înfruntat noi probe, purtând însă cu mândrie tunicile negre.

Rebeca, FURIA din Iadul bucătarilor! Concurenta nu se abține și se ceartă cu toți colegii!... Dansul a intrat în bucătăria Iadului bucătarilor! Concurenții se miscă în pași de dans alert!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x