Căutare Live

Cosmin Seleşi îl provoacă pe Mikey Hash să sară în apă de la o înălţime de zece metri

Provocarea la care ar fi trebuit să fie supus invitatul special al emisiunii iComedy s-a transformat, pentru prima oră, în provocarea prezentatorului

Provocarea la care ar fi trebuit să fie supus invitatul special al emisiunii iComedy s-a transformat, pentru prima oră, în provocarea prezentatorului. Astfel, Mikey Hash a devenit, fără să vrea, protagonistul rubricii iTupeu a ediţiei de vineri, 13 decembrie, şi a trebuit să sară în apă de la zece metri înălţime.

Iniţial, Mikey i-a propus lui Cosmin Seleşi să se arunce în apă de la o înălţime de 10 metri. Însă Cosmin l-a refuzat, pe motiv că-i este teamă. Şi l-a îndemnat pe Mikey să sară el, dacă tot are tupeu. Prezentatorul a acceptat, deşi n-a sărit vreodată nici măcar de la 30 de centimetri înălţime.
“Ostilităţile” s-au desfăşurat la Bazinul olimpic din cadrul complexului Lia Manoliu unde, pentru început, Mikey s-a încălzit cu o săritură de la un metru deasupra apei. Au urmat săriturile de la trei, cinci şi şapte metri. “Te omor, Cosmine”, i-a strigat Mikey lui Cosmin, din apă, după ce s-a aruncat de la şapte metri.

Înainte de marea încercare de la zece metri, Mikey a fost instruit de unul dintre antrenorii olimpici. I s-a explicat cum să-şi ia avânt, cum să ţină braţele, cum să întindă picioarele. “Mi-au spus: gâtul nu poţi să ţi-l rupi, eventual o mână sau un picior... Încă mai am apă în urechi”, a povestit Mikey, la câteva ore de la aventura acvatică.

Dacă a reuşit el să-şi înfrângă teama şi să sară de la 10 metri înălţime, vedeţi vineri, 13 decembrie, de la ora 20.30, la iComedy.

Ruţă, cel mai însetat papagal! Mascota iComedy a făcut show cu Dl Rimă... La iComedy se poartă iCăzăturile spectaculoase! Gabriel Costin, KO la filmări...
Ultimele știri