Antena Căutare

Cosmin Seleşi îl provoacă pe Mikey Hash să sară în apă de la o înălţime de zece metri

Provocarea la care ar fi trebuit să fie supus invitatul special al emisiunii iComedy s-a transformat, pentru prima oră, în provocarea prezentatorului

Provocarea la care ar fi trebuit să fie supus invitatul special al emisiunii iComedy s-a transformat, pentru prima oră, în provocarea prezentatorului. Astfel, Mikey Hash a devenit, fără să vrea, protagonistul rubricii iTupeu a ediţiei de vineri, 13 decembrie, şi a trebuit să sară în apă de la zece metri înălţime.

Iniţial, Mikey i-a propus lui Cosmin Seleşi să se arunce în apă de la o înălţime de 10 metri. Însă Cosmin l-a refuzat, pe motiv că-i este teamă. Şi l-a îndemnat pe Mikey să sară el, dacă tot are tupeu. Prezentatorul a acceptat, deşi n-a sărit vreodată nici măcar de la 30 de centimetri înălţime.
“Ostilităţile” s-au desfăşurat la Bazinul olimpic din cadrul complexului Lia Manoliu unde, pentru început, Mikey s-a încălzit cu o săritură de la un metru deasupra apei. Au urmat săriturile de la trei, cinci şi şapte metri. “Te omor, Cosmine”, i-a strigat Mikey lui Cosmin, din apă, după ce s-a aruncat de la şapte metri.

Înainte de marea încercare de la zece metri, Mikey a fost instruit de unul dintre antrenorii olimpici. I s-a explicat cum să-şi ia avânt, cum să ţină braţele, cum să întindă picioarele. “Mi-au spus: gâtul nu poţi să ţi-l rupi, eventual o mână sau un picior... Încă mai am apă în urechi”, a povestit Mikey, la câteva ore de la aventura acvatică.

Dacă a reuşit el să-şi înfrângă teama şi să sară de la 10 metri înălţime, vedeţi vineri, 13 decembrie, de la ora 20.30, la iComedy.

Ruţă, cel mai însetat papagal! Mascota iComedy a făcut show cu Dl Rimă... La iComedy se poartă iCăzăturile spectaculoase! Gabriel Costin, KO la filmări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x