Căutare Live

Dan Capatos prezintă iComedy cu Mikey Hash

Direct din platoul emisiunii “Un show păcătos”, Dan Capatos vine să prezinte alături de Mikey Hash ediţia de vineri, 6 decembrie, a show-ului iComedy

Direct din platoul emisiunii “Un show păcătos”, Dan Capatos vine să prezinte alături de Mikey Hash ediţia de vineri, 6 decembrie, a show-ului iComedy.

Este pentru prima oară în opt ani de emisiuni în direct când primesc o propunere să fac o emisiune înregistrată. Vreau să văd cum se desfăşoară şi o astfel de emisiune, având în vedere că scenariile mele se derulează toate în direct. Am învăţat şi replicile (râde), dar nu o să ştiu niciuna, pentru că sunt cel mai prost actor din lume şi al doilea din România, după Mikey”, spune Dan Capatos, râzând.

Aceasta nu e prima apariţie a lui Dan Capatos la iComedy. Acum două ediţii, la el în platou s-a realizat o ediţie specială “Un show păcătos”, avându-i ca invitaţi pe Veronica Micle şi Mihai Eminescu, care au venit să vorbească în premieră despre scandalul amoros în care erau implicaţi. “Ideea mea este să continuăm în diferite epoci, să vedem, de exemplu, cum ar arăta “Un show păcătos” pe vremea lui Decebal şi Traian. Ar fi bine ca scenariştii de la iComedy să facă din asta o rubrică permanentă”, a mai spus Dan.

iComedy se difuzează vineri, 6 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Colaj muzical cu dedicaţie! Ami a trecut fără probleme "Proba de LIVE"... Vlad Drăgulin, cel mai TOP CHEF actor de la iComedy...
Ultimele știri