Antena Căutare

Daniel Buzdugan, aniversare surpriza pe platourile de filmare de la iComedy

Daniel Buzdugan a avut parte ieri, de ziua lui de nastere, de o aniversare speciala la ... filmarile show-ului iComedy

Dimineata am fost la radio la intalnirea zilnica cu ascultatorii de la Morning Zu, apoi am trecut la platouri, la filmarile pentru urmatoarea editie iComedy. Dar cu o seara inainte, la Focsani, in timpul unui eveniment pe care l-am prezentat, aproape 6.000 de oameni mi-au cantat La multi ani alaturi de Alex Velea, Anda Adam, Matteo. Nu pot sa va spun ce emotii am avut”, declara Daniel.

Nici colegii de la iComedy, show difuzat de ANTENA 1, vineri, de la ora 20.30, nu s-au lasat mai prejos si i-au pregatit lui Daniel, pe tot parcursul zilei, diverse surprize. “De exemplu, m-au intampinat cu multe bilete pe care era scris, de nenumarate ori, “la multi ani”. Apoi, in timp ce-mi spuneam rolul intr-o sceneta, Mihai Bendeac si toti cei de acolo au navalit in cadru cu un tort si artificii si m-au lasat fara cuvinte pur si simplu”, marturiseste Buzdu.

Visul cel mare al lui Daniel este sa calatoreasca oriunde in lume, iar de ziua lui, in mod special, ar dori sa se relaxeze la un conac, sa savureze un ceai pe teresa si sa simta adierea vantului de toamna. “Insa mai trebuie sa astept pana atunci, pentru ca acum nu petrec, ci muncesc. Dar nu ma plang, pentru ca imi place ceea ce fac la iComedy si in fiecare dimineata, alaturi de Mihai Morar, la Radio ZU”, incheie el.

Vrea sa-l aiba mereu aproape! Roxana Vancea si-a tatuat numele lui Bendeac... Din ce in ce mai indragostiti! Mihai Bendeac si Roxana Vancea, sarut pasional...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x