Căutare Live

În căutarea iComedy, Gigi Becali a dat buzna peste emisiunea lui Razvan şi Dani

“Buna dimineaţa, ma scuzaţi, bine v-am gasit!”, i-a salutat Gigi Becali, din mers, pe Razvan şi Dani, azi-dimineaţa, când a dat buzna în platou, în timpul emisiunii lor matinale

“Buna dimineaţa, ma scuzaţi, bine v-am gasit!”, i-a salutat Gigi Becali, din mers, pe Razvan şi Dani, azi-dimineaţa, când a dat buzna în platou, în timpul emisiunii lor matinale!

“Vreau să-mi spuneţi mie unde-i gasesc pe aştia de la iComedy. Am o treabă cu ei!”, li s-a adresat Becali, dupa ce şi-a băgat nasul în cratiţele lui Vladuţ şi a gustat din brânza de oaie. “Noi suntem dimineaţă, ei sunt diseară, de la 20.30”, i-a spus Răzvan. “Dar n-aveţi voie să intraţi în orice studio tv.

Dumneavoastră nu eraţi un pic... reţinut?”, l-a întrebat Dani. “Intru unde vreau, ies când vreau. Hai că sunt pe grabă... Ma duc, îi caut, îi gasesc şi vad eu ce le fac, nu pot să vă spun”, a mai zis Gigi înainte să părăsească platoul.

Daca i-a gasit Becali pe cei de la iComedy, aflaţi diseară, de la 20.30, la Antena 1, în premiera noului sezon al show-ului, cu Bordea, Pavlu şi Buzdugan în postura de prezentatori!

Ultimele știri