Căutare Live

Mikey Hash, de la iComedy, a lucrat ca DJ în Valencia

Mikey Hash, pe care-l vedeți în fiecare vineri seară, la iComedy, pe Antena 1, are 26 de ani și este din Deva. De aproape trei ani de zile realizează pe internet emisiunea “Doza de Hash”, care i-a adus notorietatea, în special în mediul virtual, în rândul tinerilor

Mikey Hash, pe care-l vedeți în fiecare vineri seară, la iComedy, pe Antena 1, are 26 de ani și este din Deva. De aproape trei ani de zile realizează pe internet emisiunea “Doza de Hash”, care i-a adus notorietatea, în special în mediul virtual, în rândul tinerilor. Pentru a sa “Doză de Hash”, pe youtube.com, are deja o comunitate de 450.000 de vizitatori unici.

E specializat în afaceri internationale și a făcut facultatea la Valencia. Cât a stat acolo, doi ani de zile, a lucrat ca DJ în cel mai “șmecher club”, Gaudi. “Am câștigat foarte bine ca DJ, în perioada aia”. După ce s-a întors în țară, a lucrat un an de zile la un cabinet de insolvență din Deva.

Până anul trecut, când a primit o propunere de nerefuzat din partea unei cunoscute agenții de publicitate. “Sora mea, Alexandra, era de ceva vreme în București și a tot încercat să mă aducă și pe mine. Însă n-am vrut decât în anumite condiții. Cei de la agenție mi-au propus să îi ajut în diverse campanii, iar ei, la rândul lor, mi-au pus la dispoziție un studio în care să filmez Doza și mi-au oferit un salariu. Colaborez cu ei și în ziua de azi”, ne-a spus Mikey.

iComedy se difuzează la Antena 1, în fiecare vineri, de la ora 20.30.

iComedy lanseaza asistenta tv inteligenta! Din 22 noiembrie, rubrici si personaje noi... Andreea Perju și Ana Odagiu, în echipa iComedy...
Ultimele știri