Căutare Live

Mircea Badea prezintă iComedy alături de Mikey Hash

Primul invitat al show-ului iComedy, în varianta lui cea nouă, este nimeni altul decât Mircea Badea. Realizatorul emisiunii “În gura presei” va prezenta alături de Mikey Hash ediția din 22 noiembrie, care se va difuza de la ora 20.30, la Antena 1

Primul invitat al show-ului iComedy, în varianta lui cea nouă, este nimeni altul decât Mircea Badea. Realizatorul emisiunii “În gura presei” va prezenta alături de Mikey Hash ediția din 22 noiembrie, care se va difuza de la ora 20.30, la Antena 1.

Va fi o ediție explozivă, în care Mircea și Mikey își vor “arunca” replici tăioase, se vor lua peste picior și se vor “împunge” pe marginea mai multor subiecte. “Ne-am tot tachinat. Și ne dăm replici tăioase, o să vedeți”, spune Mikey Hash. Replici care, în mare parte, nu se regăseau în scenariu. Și asta pentru că Mircea, un om spontan și imprevizibil, nu poate fi împiedicat să se manifeste așa cum simte.

De altfel, Mircea recunoaște, în stilu-i caracteristic, că nu și-a învățat replicile și explică de ce. “E un scenariu cam cât jumătate din Pagini Aurii. Dacă aș fi citit atâta în viața mea, crede-mă, eram în altă parte și făceam altceva. Deci n-am citit scenariul, pentru că m-am descurajat. Am citit o pagină și, când am văzut câte urmează, mi-am zis că, totuși, nu am atâtea păcate de ispășit”.

Și nu, nu va face șpagatul în emisiune, cum se așteaptă toată lumea. Va executa, în schimb, o figură de break-dance, inspirat de dansatorii din platou.

Punctul culminant al emisiunii va fi acela în care Mircea Badea va trebui să înghită, la rubrica iTupeu, o linguriță cu scorțișoară. “Mi-am zis, OK, la câte prostii am făcut, ce mai contează una. Ideea e să încercăm să înghițim, mai ales eu, o linguriță cu scorțișoară. Am înțeles că, după o chestie de-asta, corpul are o reacție de respingere foarte puternică, faci ca toate visele, tușești, te chinui... Nu am o problemă să mă chinui, am o vocație în a mă chinui, dar n-am înțeles unde-i tupeul în treaba asta. Și le-am și zis. Eu am propus să-i furăm mașina lui Dan Voiculescu, să mergem cu ea pe câmp, să facem offroad și să i-o aducem înapoi înnoroită. Ăsta mi se pare tupeu. Lor nu li s-a părut amuzant. Așa că o să înghițim scorțișoară”.

iComedy se difuzează vineri, 22 noiembrie, de la ora 20.30, la Antena 1

Ultimele știri