Antena Căutare

Roxana Vancea si Mihai Bendeac, uniti de “iComedy”! Premiera este azi, la 20:30, pe Antena 1

Nu este un secret pentru nimeni ca lui Mihai Bendeac ii plac femeile frumoase. Cea care pare a-I fi atras atentia de curand este Roxana Vancea, fosta “vecina” de la show-ul matinal “Neatza cu Razvan si Dani”

Cei doi au lucrat indeaproape la noua emisiune a Antenei 1, “iComedy”, intr-un rol in care fostei vecine de la emisiunea “Neatza” i se pun in evidenta atuurile fizice. De altfel, Mihai Bendeac a postat pe pagina sa de facebook o fotografie in care o saruta pasional pe frumoasa Roxana Vancea si de mai multe ori a facut referire la o posibila relatie intre cei doi.

La platouri, insa, lucrurile nu par a fi tocmai asa cum le-a prezentat Mihai Bendeac pe celebra retea de socializare. La filmarile "iComedy" un alt barbat, MIkey Has, incearca sa o seduca pe frumoasa Roxana Vancea. Show-ul iComedy are premiera azi 20.30, la ANTENA 1, cu Mihai Bendeac si Mikey Has in rol de prezentatori.

"iComedy" este un nou show de comedie marca ANTENA 1, care imbina umorul inedit de televiziune cu umorul din online. Este o initiativa ambitioasa care uneste aceste doua lumi. Emisiunea are pe post de prezentatori si realizatori doua nume de referinta in mediile din care provin, Mihai Bendeac si Mickey Has.

Mihai Bendeac si Mikey Has sunt gata de show! iComedy incepe ASTAZI, de la 20:30, la Antena 1... Eliberat conditionat pentru umor! Gigi Becali a revenit pe sticla si face show la "iComedy"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x