Căutare Live

Vreţi să câştigaţi la Loto? Ana Odagiu vă învață de câte ori să pupați moaștele

Ana Odagiu debutează în ipostaza de asistentă, vineri, 22 noiembrie, de la ora 20.30, la iComedy. Printre altele, tânăra actriță se va ocupa de rubrica Poșta redacției, secondată de papagalul Ruță, mascota emisiunii

Ana Odagiu debutează în ipostaza de asistentă, vineri, 22 noiembrie, de la ora 20.30, la iComedy. Printre altele, tânăra actriță se va ocupa de rubrica Poșta redacției, secondată de papagalul Ruță, mascota emisiunii.

Întrebările telespectatorilor la care Ana va răspunde sunt dintre cele mai arzătoare. Cum ar fi, de exemplu: “De câte ori trebuie să pupi moaștele ca să cîștigi la Loto?” Răspunsul ei este, evident, unul competent: “De 6 ori pentru 6 din 49, de 5 ori pentru 5 din 40. Iar pentru extragerea Noroc... “. Continuarea o veți afla, însă, vineri, la iComedy.

Ana Odagiu mărturisește că în platoul iComedy și-a întâlnit mulți colegi din facultate. Andreea Vasile, Steliana Bălăcianu, Gabi Costin ori Cătălin Bordea sunt câțiva dintre ei. “Mă bucur mult că mi-am întâlnit aici foștii colegi. Pentru că nu am apucat să ne vedem, la un suc, de la absolvirea facultății încoace. Noroc cu aceste filmări”, spune ea.

La ce alte întrebări de maximă actualitate venite din partea telespectatorilor va răspunde Ana Odagiu, vedeți pe 22 noiembrie, de la ora 20.30, la iComedy.

Bicicleta şi muzica bună, ingredientele unei seri perfecte pentru Gigi... Voluntarul din Pipera! Gigi Becali e poliţist şi aşteaptă să rezolve primul caz...
Ultimele știri