Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Vreţi să câştigaţi la Loto? Ana Odagiu vă învață de câte ori să pupați moaștele

Ana Odagiu debutează în ipostaza de asistentă, vineri, 22 noiembrie, de la ora 20.30, la iComedy. Printre altele, tânăra actriță se va ocupa de rubrica Poșta redacției, secondată de papagalul Ruță, mascota emisiunii

Ana Odagiu debutează în ipostaza de asistentă, vineri, 22 noiembrie, de la ora 20.30, la iComedy. Printre altele, tânăra actriță se va ocupa de rubrica Poșta redacției, secondată de papagalul Ruță, mascota emisiunii.

Întrebările telespectatorilor la care Ana va răspunde sunt dintre cele mai arzătoare. Cum ar fi, de exemplu: “De câte ori trebuie să pupi moaștele ca să cîștigi la Loto?” Răspunsul ei este, evident, unul competent: “De 6 ori pentru 6 din 49, de 5 ori pentru 5 din 40. Iar pentru extragerea Noroc... “. Continuarea o veți afla, însă, vineri, la iComedy.

Ana Odagiu mărturisește că în platoul iComedy și-a întâlnit mulți colegi din facultate. Andreea Vasile, Steliana Bălăcianu, Gabi Costin ori Cătălin Bordea sunt câțiva dintre ei. “Mă bucur mult că mi-am întâlnit aici foștii colegi. Pentru că nu am apucat să ne vedem, la un suc, de la absolvirea facultății încoace. Noroc cu aceste filmări”, spune ea.

La ce alte întrebări de maximă actualitate venite din partea telespectatorilor va răspunde Ana Odagiu, vedeți pe 22 noiembrie, de la ora 20.30, la iComedy.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iComedy, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/icomedy/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/icomedy

Video