Antena Căutare

Apariţie incendiară în curtea unei şcoli din Mureş. Andreea Bălan a urcat pe scenă, înconjurată de copii de toate vârstele

Andreea Bălan a urcat pe scenă în faţa localnicilor strânşi să o vadă la concertul organizat de zilele comunei. Inclusiv copiii au venit cu plăcere, ştiind că nu vor fi scoşi la tablă şi nici nu li se vor corecta temele.

Andreea Bălan, mărturisiri surprinzătoare la ”Dincolo de aparențe”: „Nu contează cine este vinovatul într-o familie, mama este cea responsabilă”

Pe poarta şcolii din Sângeorgiu de Mureş nimeni nu s-a mai grăbit să iasă. Dimpotrivă, copii şi părinţi s-au înghesuit să prindă un loc cât mai aproape de scenă.

Au fost zilele comunei, iar primăria a decis ca cel mai potrivit loc pentru un concert este curtea şcolii. Şi a atras privirile copiilor, dar şi celor mai mari nu numai prin muzică, ci şi prin ţinutele provocatoare.

Alături de Andreea Bălan a urcat pe scenă şi o întreagă trupă de dansatori.

Localitatea Sângeorgiu de Mureş a primit doi ani consecutiv titulatura de "Sat cultural al României". Asta datorită proiectelor culturale, prin care tradiţia populaţiei de etnie română, maghiară şi romă este susţinută şi promovată.

Denisa, câștigătoarea “Ie, Românie” – Crișana, este studentă la Matematică. Emisiunea prezentată de Mircea Radu a ajuns ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x