Antena Căutare

Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 11. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Vlad Drăgulin a venit pregătit și cu multă energie pentru cel de-al unsprezecelea episod, în care publicul poate vedea tot ceea ce se întâmplă în spatele culiselor "iUmor".

vlad dragulin imai mult umor Galerie
Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 11 | antena 1

Vlad Drăgulin a revenit pe platourile iUmor cu forțe proaspete și pregătit pentru un nou episod plin de umor. Ediția 11 a emisiunii a fost una spectaculoasă și cu foarte multe surprize, însă și gazda show-ului "iMai mult Umor" este pusă pe șotii și glume savuroase.

În ediția 11 a show-ului digital iMai mult Umor, Vlad Drăgulin transformat în Niros se întâlnește în culise cu concurenții iUmor.

Drăgulin s-a întâlnit cu Cosmin Tobă, concurentul care a revenit pentru a 4-a oară la iUmor. Gazda emisiunii digitale l-a întrebat pe Cosmin de ce s-a întors.

“Păi dacă tot e pandemie, am luat toate porțile la rând. Am ajuns la poarta asta. Mă bucur că mi-ai deschis”, i-a spus Cosmin.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 23. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii

“Ce faci cu ăia 20.000 de euro dacă în sfârșit o să ai pile la univers?”, l-a întrebat Vlad Drăgulin.

“O să mi-I donez singur”, i-a răspuns Cosmin.

“Unde dormi, frate? În pat, în groapă?”, l-a întrebat Vlad.

“Într-un coșciug de plumb”, a zis concurentul iUmor.

Vlad Drăgulin s-a întâlnit în culise și cu Bogdan Dărădan căruia i-a transmis că îl va ține cu el până la sfârșitul zilei de filmare.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 10. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Bogdan a sărit direct la concluzii și i-a spus că probabil vor face copii împreună. De asemenea, i-a povestit că Bogdan e copywriter.

Următoarea întâlnire a fost cu Abel, concurent pe care Vlad l-a rugat să-și dea masca jos pentru că a înțeles că acela este costumul lui aunci când își va începe numărul pe scenă, dar momentan se află la un interviu.

Abel a refuzat să-și dea masca jos, dar i-a povestit că va face un experiment în condiții de laborator.

Vlad s-a întâlnit și cu Deniz, frumoasa concurentă care a prezentat un număr artistic pe scena iUmor, parcă desprins din telenovele.

Deniz a spus că se consideră amuzantă și că a venit să distreze și publicul, dar și pe jurații iUmor.

“Dacă se râde pe scenă, nu se mai râde în public”, i-a transmis Vlad Drăgulin.

Vlad Drăgulin, gazda show-ului “I mai mult Umor”

Serialul ”iMai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

”iMai mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Hai să (re) vezi toate episoadele aici!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video iMai mult Umor, cu Vlad Drăgulin | Sezonul 4 - Episodul 14 iMai mult Umor, cu Vlad Drăgulin | Sezonul 4 - Episodul 14 Vineri, 02.12.2022, 11:38
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 29, 7 decembrie 2023. Gianni, vizită neașteptată în casa Liei: Ce urmărești?
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 29, 7 decembrie 2023. Gianni, vizită neașteptată în casa Liei: Ce urmărești? Joi, 07.12.2023, 21:01
Vlad Drăgulin îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila la iMai Mult Umor

Vlad Drăgulin îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila la iMai Mult Umor

În cel de-al 13-lea sezon iUmor, care va avea premiera vineri, 9 septembrie, de la 20.30, la Antena 1, actorul Vlad Drăgulin revine cu un nou sezon al serialului iMai Mult Umor.

Miercuri, 31.08.2022, 14:14
iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin,episodul 15. Momentul în care Vadim Tudor îl dă afară pe Vlad Barbu din biroul său. Care e motivul

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin,episodul 15. Momentul în care Vadim Tudor îl dă afară pe Vlad Barbu din biroul său. Care e motivul

În episodul 15 și ultimul de iMai mult umor, în sezonul 3, Vlad Drăgulin deghizat în Vadim Tudor, s-a bucurat de finala iUmor alături de concurenții care l-au ajutat cu alegerile în partidul său.

Luni, 23.05.2022, 02:13
iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 14. Vadim Tudor, speriat de magia lui Verdini. Ce truc i-a făcut magicianul în birou

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 14. Vadim Tudor, speriat de magia lui Verdini. Ce truc i-a făcut magicianul în birou

În episodul 14 de iMai mult umor, Vadim Tudor, interpretat de Vlad Drăgulin, se întâlnește în culise, în semifinala iUmor sezonul 12, cu magicianul Verdini.

Luni, 16.05.2022, 00:14
iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 13. Vadim Tudor față în față cu Iulia Albu. Ce propunere îndrăzndeață i-a făcut vedetei

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 13. Vadim Tudor față în față cu Iulia Albu. Ce propunere îndrăzndeață i-a făcut vedetei

În episodul 13 de iMai Mult Umor, Vlad Drăgulin, în rolul lui Vadim Tudor, încearcă să o convingă pe Iulia Albu să intre în partidul lui.

Duminica, 08.05.2022, 23:00
Ultimele știri
x