Insula Iubirii

SEZONUL 5

Acestea sunt ispitele masculine din cel de-a cincilea sezon Insula iubirii! Ionuț Gojman și-a intrat în noul rol! Andi: „După Hannelore, mi-am învăţat lecţia!"

 
+7 click pentru
galerie

Ispitele masculine le-au fost prezentate concurentelor din cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii. Îmbrăcați în samurai, ispitele Andi, Mircea, Adrian Savin, George, Ionuț Gojman şi cea mai nouă ispită, Adrian Demetrian, au defilat prin fața femeilor. 

„O să încerc să îmi iau rolul de ispită în serios, fără să ajung să mai pun suflet. O să fiu întotdeauna băiatul acela educat, atent, drăguț, rafinat, o să fiu ceea ce ele își doresc, dar fără să ajung să mai pun suflet”, a spus ispita Mircea.

Ionuț Gojman, fost concurent la Insula Iubirii, devenit ispită, a spus că, din punctul lui de vedere, se va descurca în acest rol „mult mai ușor” decât se descurcă fetele.

Pentru Ionuț Gojman, confirmarea că ar putea face parte din castingul sezonului următor Insula Iubirii a reprezentat ținta pe care a urmat-o fără să se abată, fără să acorde importanță faptului că a zdrobit o inimă – pe cea a Mirelei Baniaș

„Nu am nicio problemă să interacționez cu femei frumoase, urâte…”, a spus Ionuț Gojman.

„Pentru mine sezonul trecut a fost o experiență de cunoaștere și de analiză. Acum, având în vedere că sunt alte fete, voi avea ocazia să le cunosc și să mă cunoască și ele pe mine. Loc de îndrăgostit este oriunde”, a spus și ispita Adrian Savin. 

Următorul samurai prezentat concurentelor a fost Dem - Adrian Demetrian. „(Femeile au nevoie de, n.r.)Stabilitate emoțională și financiară. Își doresc o persoană de încredere, pe care să se poată baza, romantism și atenție. Femeile vor să se simtă pe primul plan și mi se pare și normal. Să te îndrăgostești este una dintre nevoile umane de bază”, a spus ispita Dem.

Ispita George, care în sezonul trecut al emisiunii Insula Iubirii a fost preferat de două dintre concurente, este mai pregătit ca niciodată să își ducă misiunea până la capăt.

La începutul celui de-al cincilea sezon Insula Iubirii, ispita Andi a spus că a venit cu o „lecție învățată”, după experiența pe care a avut-o, sezonul trecut, cu Hannelore. 

Urmăriți prezentarea ispitelor masculine din cel de-al cincilea sezon al emisiunii Insula Iubirii în clipul de mai sus.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI