Live acumFilm: Războiul stelelor - O nouă speranță
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Hannelore, dată de gol! Bogdan a făcut dezvăluirea care schimbă totul! „Sincer să vă zic...”

La nici şase luni de căsnicie, inevitabilul s-a produs. A ramas doar o poză din albumul de nuntă. Bogdan şi Hannelore de la „Insula iubirii” nu au putut forma o viaţă de cuplu şi au stabilit că sunt mai productivi separat!

La nici şase luni de căsnicie, inevitabilul s-a produs. A ramas doar o poză din albumul de nuntă. Bogdan şi Hannelore de la „Insula iubirii” nu au putut forma o viaţă de cuplu şi au stabilit că sunt mai productivi separat!

Invitat la emisiunea celor de la „Xtra Night Show”, Bogdan de la „Insula iubirii” a dezvăluit mai multe despre relația lui cu Hannelore, despre divorț și despre Andi!

A fost momentul în care Bogdan a dezvăluit că Hannelore i-a reproșat la divorț lipsa de implicare în relație. Așa cum era de așteptat, pe buzele tuturor a apărut întrebarea dacă nu cumva blonda a decis, într-un final, să se întoarcă la ispita Andi, pe care a sedus-o în Thailanda.

„Eu nu cred că e cu Andi și nici nu cred că va fi cu Andi”, a dezvăluit acesta în timpul emisiunii. Mai mult decât atât, fostul concurent de la „Insula iubirii” a dezvăluit că a durat doar șase luni căsnicia dintre ei și că, deși a încercat să mai dea o șansă relației, anumite lucruri au rămas întipărite și asta a produs separarea.

„Nu vreau să cred că a fost o ambiție a ei să ne căsătorim”, a mai adăugat Bogdan, deși nu părea tocmai convins. Să fi fost oare totul doar planul ambițios al blondei? Și dezvăluirile incredibil nu se opresc aici!

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube