Antena Căutare

Hannelore, dată de gol! Bogdan a făcut dezvăluirea care schimbă totul! „Sincer să vă zic...”

La nici şase luni de căsnicie, inevitabilul s-a produs. A ramas doar o poză din albumul de nuntă. Bogdan şi Hannelore de la „Insula iubirii” nu au putut forma o viaţă de cuplu şi au stabilit că sunt mai productivi separat!

La nici şase luni de căsnicie, inevitabilul s-a produs. A ramas doar o poză din albumul de nuntă. Bogdan şi Hannelore de la „Insula iubirii” nu au putut forma o viaţă de cuplu şi au stabilit că sunt mai productivi separat!

Invitat la emisiunea celor de la „Xtra Night Show”, Bogdan de la „Insula iubirii” a dezvăluit mai multe despre relația lui cu Hannelore, despre divorț și despre Andi!

A fost momentul în care Bogdan a dezvăluit că Hannelore i-a reproșat la divorț lipsa de implicare în relație. Așa cum era de așteptat, pe buzele tuturor a apărut întrebarea dacă nu cumva blonda a decis, într-un final, să se întoarcă la ispita Andi, pe care a sedus-o în Thailanda.

„Eu nu cred că e cu Andi și nici nu cred că va fi cu Andi”, a dezvăluit acesta în timpul emisiunii. Mai mult decât atât, fostul concurent de la „Insula iubirii” a dezvăluit că a durat doar șase luni căsnicia dintre ei și că, deși a încercat să mai dea o șansă relației, anumite lucruri au rămas întipărite și asta a produs separarea.

„Nu vreau să cred că a fost o ambiție a ei să ne căsătorim”, a mai adăugat Bogdan, deși nu părea tocmai convins. Să fi fost oare totul doar planul ambițios al blondei? Și dezvăluirile incredibil nu se opresc aici!

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Lovitură cruntă pentru Mirela de la ”Insula Iubirii”! Fosta concurentă a pierdut sarcina: ”Sunt sub tratament!”... Mirela de la ”Insula Iubirii”, primele declarații după ce a pierdut sarcina: ”S-au adunat toate. Nu erau șanse să o duc ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x