Antena Căutare

ADIO, DISTRACŢIE! Nervi întinşi la maximum! Alin şi Hamude o iau razna când văd imaginile de pe cealaltă insulă: Cuvinte urâte, înjurături şi ţipete!

Sașa are o misiune foarte importantă și totodată greu de îndeplinit, aceea de a transmite pe insula băieților impresiile lăsate de filmulețele văzute.

Sașa are o misiune foarte importantă și totodată greu de îndeplinit, aceea de a transmite pe insula băieților impresiile lăsate de filmulețele văzute.

Fără să vrea să le strice seara, Cristi și Sașa hotărăsc să nu le spună deocamdată nimic lui Alin și Hamude, temându-se de reacțiile lor. Însă discuțiile nu pot fi evitate, așa că Sașa strecoară câteva cuvinte despre apropierile pe care le-a sesizat la Alice și Loredana de ispitele lor.
Un singur dans al lui Hamude reprezintă un test picat al încrederii Loredanei în partenerul său și totodată pretextul apropierii ei de ispită. Fetelor nu le-a scăpat faptul că, așa cum spun ele, „Loredanei i se scurg ochii după Sorin” și că se simte foarte bine în compania lui.
Cea care le surprinde cu adevărat este Alice, care pare pentru prima dată de când a venit pe insulă relaxată și hotărâtă să nu se mai comporte ca o victimă.
Alin nu are nevoie decât de o sămânță de îndoială pentru a-și pierde cumpătul și a arunca cu vorbe grele în stânga și-n dreapta. El nu o va jigni doar pe Alice, ci pe toate fetele de pe cealaltă insulă care ar putea cădea în ispită. Mai mult decât atât, Alin spune că începând de a doua zi va ieși cu toate fetele ispite și va face exact ceea ce va simți fără să se mai gândească la partenera sa.
Gata cu plânsul! Fetele lasă garda jos și acceptă apropierea ispitelor. Loredana, despre Sorin: “Suntem foarte frumoşi î... Lumea lui Saşa pare să se prăbuşească! Maria decide să ia o pauză, spre disperarea lui: "Pleacă de aici! Nu vreau s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x