Antena Căutare

Adrian de la ”Insula Iubirii”, desființat de Dana: ”Ai niște gesturi grotești! Nu ești potrivit pentru nicio femeie!”

Dacă săptămâna trecută Adrian a fost criticat de Maria, acum, în episodul 19 al emisiunii ”Insula Iubirii”, acesta a fost pus la punct de Dana. 

Dacă săptămâna trecută Adrian a fost criticat de Maria, acum, în episodul 19 al emisiunii ”Insula Iubirii”, acesta a fost pus la punct de Dana.

Fără să se teamă, Dana a fost dornică să-i spună lui Adrian ceea ce gândește despre el și nu a ezitat să facă astă.

”Nu ești pentru mine, eu consider că nu ești pentru nicio altă femeie, din cauza comportamentului. Ai niște gesturi grotești, nu respecți omul de lângă tine. Îți spun sincer, pentru că cred că te-ai putea schimba. Nu știu cum a stat Denisa lângă tine timp de cinci ani. Te numesc bărbat pentru că așa e frumos. Mi se pare îngrozitor și deloc bărbătesc să te lauzi cu câte relații ai avut și consider că-ți lipsesc multe lucruri ca să fii un bărbat adevărat. Să încerci să înveți ceva din asta.”, i-a spus Dana lui Adrian, care s-a arătat șocat și rănit.

Vezi întreaga reacție a concurentului, în clipul de mai sus!

Triunghi amoros la ”Insula Iubirii”! Dana, Bogdan și Adrian, despre fanteziile lor supreme: ”Dacă îi spun, o să se speri... Adrian, din nou la ”Insula Iubirii”?! Ce planuri are iubitul Denisei: ”Vreau să-mi schimb corpul și să revin în Thailand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x