Antena Căutare

Alertă maximă la "Insula Iubirii"! Medana ajunge la spital: „Roby nu ar fi stat lângă mine patru-cinci ore!”

Medana pare să nu fi fost în apele ei în ultimele zile petrecute în Thailanda. Frumoasa participantă a avut nevoie de ajutor specializat.

Medana pare să nu fi fost în apele ei în ultimele zile petrecute în Thailanda. Frumoasa participantă a avut nevoie de ajutor specializat.

I s-a făcut atât de rău, încât a ajuns la Spitalul din Bangkok. Matei i-a fost alături și s-a îngrijorat de starea de sănătate a celei care l-a cucerit, deși e oficial iubita lui Robi. Cel mai probabil, frumoasa brunetă a avut o criză de apendicită, dar și stresul a contribuit semnificativ la starea generală de rău.

A venit în emisiune pentru „testul dragostei”

După zece ani de relaţie cu Robert, Medana era în viziunea multora o fată „deja luată”. Dar cum socoteala din casă nu se potrivește de multe ori cu cea din târgul... thailandez, ea s-a simțit atrasă și de Matei, „ispita supremă”. Care va fi deznodământul acestui trio amoros, vom afla împreună, numai la Antena 1.

Elena, umilită din nou de Tomi! A legat-o de mâni şi de picioare, precum un purcel pentru cuptor... Imagini fierbinţi cu fetele şi ispitele. Neastâmpăratul Tomiță și vulcanica Elena, ipostaze de pătrățel roșu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x