Antena Căutare

Alexandra de la “Insula Iubirii” a recunoscut, în sfârșit! Mai este împreună cu Aurel sau nu?

Sărutul dintre Maria și Aurel i-a adus Alexandrei o furtună în inimă, motiv pentru care a decis că este momentul să se despartă de cel care i-a fost alături în ultimii doi ani și jumătate.

Sărutul dintre Maria și Aurel i-a adus Alexandrei o furtună în inimă, iar relatia lor pare sa fie in pericol! ”Nu știu de ce femeile se agață mereu de bărbatul din trecut, decât să cunoască unul nou. Așa sunt și eu!”, a spus concurenta dupa ce a vazut comportamentul iubitului ei.

Cum cei doi au mai fost văzuți împreună la evenimente, fanii emisiunii au întrebat-o pe frumoasa concurentă dacă s-a împăcat cu cel care a picat în plasa ispitei Maria.

“Contractul îmi interzice să spun deznodământul emisiunii... Îi las, în schimb, pe cei care văd că "știu" mai bine să vorbească în locul meu!“, a scris Alexandra pe un grup dedicat emisiunii.

Talentele ascunse ale ispitei Anuryh. De la animatoare, la MC în Centrul Vechi al Capitalei. Demonstrație LIVE!... Foto! Îţi mai aduci aminte de Ramona de la "Insula Iubirii"? Fosta ispită a spus "DA!" iar acum este...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x