Antena Căutare

Alexandra de la "Insula Iubirii" a spus adevărul! Aşa s-a schimbat viața ei de când a renunțat la Aurel: "M-am chinuit să ajung aici"

Alexandra, concurenta de la "Insula Iubirii" a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se descrie pe sine, o femeie trădata de Aurel, fostul ei iubit, dar în care vorbeşte şi despre aşteptările pe care le are de la un bărbat 

Alexandra, concurenta de la "Insula Iubirii" a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se descrie pe sine, o femeie trădata de Aurel, fostul ei iubit, dar în care vorbeşte şi despre aşteptările pe care le are de la un bărbat

"M-am chinuit să ajung aici, m-am ridicat de nenumărate ori și am petrecut prea multe nopți plângând. Nu-mi pot permite ca un bărbat oarecare să vină, să distrugă tot ca apoi să mă lase cu visele făcute bucăți. N-am timp de pierdut, în timp mi-am clădit speranțe și zilnic lupt pentru mai bine, să ajung acolo unde mi-am dorit. Nu am oferit dragostea în schimbul puterii, lupt și am luptat pentru a ajunge femeia de astăzi.

Nu sunt egoistă dar viața m-a învățat să pretind din ce în ce mai mult! Când vine vorba de bărbați, pășesc greoi și cu grijă. Nu-mi deschid sufletul în faţa oricui!

Nu mă afișez cu decolteuri profunde: corpul unei femei nu este o tarabă. Nu mă dezbrac în fața oricui și cu riscul de a părea arogantă, nu stau de vorbă cu băieți superficiali ce se consideră bărbați, cei care nu știu ce-nseamnă tandrețe, nu știu cum se atinge o femeie, nu o admiră și consideră că bărbatul adevărat este cel bun la pat. Nu! Bărbatul adevărat este bun la și de iubit! Astăzi pretind mai mult pentru că-mi cunosc povestea, am fost păcălită, am acceptat comportamente și nu voi comite din nou acea greșeală.

Spune-mi că sunt arogantă dar eu cu proștii nu am ce discuta! Caut bărbatul care înainte de a-mi privi în decolteul meu, îmi citește-n suflet. Caut bărbatul care să-mi spună frumoasă când încă sunt somnoroasă, cel care mă ridică atunci când pic, cel care mă ascultă și-mi înțelege fiecare moft. Nu mă judecă pentru că știe prin câte am trăit!" , a scris tânăra pe contul de socializare.

Cu un plan bine pus la punct, Bianca ia o decizie ŞOCANTĂ la ceremonia focului! "O să îi mai dau o şansă lui Liviu.... Liviu cu Bianca și Ben cu Diana au avut două ceremonii ale focului intense, pe „Insula iubirii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x