Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Alexandra, gestul unei femei disperate! Dezamăgită de iubitul ei, se măsoară în oglindă, ținând fotografia Mariei în mână: ”Ce are asta și nu am eu?”

Concurenta care nu a profitat deloc de ceea ce îi oferă Thailanda este Alexandra, cea care, de la aflarea veștii că iubitul ei a picat în ispită, și-a continuat traseul pe insulă identic.

Concurenta care nu a profitat deloc de ceea ce îi oferă Thailanda este Alexandra, cea care, de la aflarea veștii că iubitul ei a picat în ispită, și-a continuat traseul pe insulă identic. Ba mai mult, apropierea lui Aurel de Maria, a făcut-o să se compare cu ispita.

"Nu s-a schimbat. Când iubeşti un om, ai dorinţa aia să rămâi cu el, bun, rău e prostul meu. Ne acceptăm ca nu suntem toţi perfecţi. Ce are Aurel din partea acelor femei şi eu nu am. Silicoane, buze? (...) Ce are asta și eu nu? Pe lângă faptul că ești de 100 de nai cu mine, că ai planuri cu mine și depinzi de mine?", se întreabă Alexandra, mâhnită de sărutul dintre iubitul ei și Maria

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video