Antena Căutare

Alexandra, gestul unei femei disperate! Dezamăgită de iubitul ei, se măsoară în oglindă, ținând fotografia Mariei în mână: ”Ce are asta și nu am eu?”

Concurenta care nu a profitat deloc de ceea ce îi oferă Thailanda este Alexandra, cea care, de la aflarea veștii că iubitul ei a picat în ispită, și-a continuat traseul pe insulă identic.

Concurenta care nu a profitat deloc de ceea ce îi oferă Thailanda este Alexandra, cea care, de la aflarea veștii că iubitul ei a picat în ispită, și-a continuat traseul pe insulă identic. Ba mai mult, apropierea lui Aurel de Maria, a făcut-o să se compare cu ispita.

"Nu s-a schimbat. Când iubeşti un om, ai dorinţa aia să rămâi cu el, bun, rău e prostul meu. Ne acceptăm ca nu suntem toţi perfecţi. Ce are Aurel din partea acelor femei şi eu nu am. Silicoane, buze? (...) Ce are asta și eu nu? Pe lângă faptul că ești de 100 de nai cu mine, că ai planuri cu mine și depinzi de mine?", se întreabă Alexandra, mâhnită de sărutul dintre iubitul ei și Maria

Nicoleta, nou venită pe insulă, pusă pe distracție: ”Vreau să mă simt bine, nu am nicio restricţie”... IMAGINI INTERZISE MINORILOR! Diana, încă o noapte plină de pasiune: ”Îmi tremură tot corpul. Ți-am zis că trebuie să mă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x