Antena Căutare

Alexandra și Aurel, dragoste cu năbădăi! „Plecam fericită la muncă și când mă întorceam nu-l mai găseam, era îndrăgostit de alta!”

Timp de aproape doi ani relația dintre Alexandra și Aurel a fost plină de declarații de dragoste din partea ei, din motive alimentate de el.

Timp de aproape doi ani relația dintre Alexandra și Aurel a fost plină de declarații de dragoste din partea ei, din motive alimentate de el.

„Mi-e frică de singurătate”, a afirmat concurenta.

„De cel puțin trei ori s-a îndrăgostit în timpul relației noastre. Plecam fericită la muncă și când mă întorceam nu-l mai găseam!”

Relația lor stă sub semnul schimbării, căci de la iubire la durere e doar un singur pas. Cuplul a avut mereu suișuri și coborâșuri, dar ei cred că „Insula iubirii” este o altă provocare pentru ei.

„Vreau să mă întorc fericită și relaxată că eu sunt tot ceea ce îi trebuie lui”, a zis Alexandra.

Vor reuși să facă față tentației și să se întoarcă acasă la persoana iubită?

Apar deja primele gelozii la „Insula iubirii”! Iubiții concurenților încep să simtă teamă și nervi la cote maxime! „Unde... Crezând că nu sunt filmate, fetele fac deja pași periculoși cu ispitele masculine! „Pot să te scutur eu?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x