Antena Căutare

Alice de la „Insula iubirii”, în pericol de moarte? Fanii: „Eu cred că oamenii au avut maaaare curaj să te lase să intri acolo!”

Alice a fost una dintre cele mai iubite și cuminți  foste concurente din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island". A venit în Thailanda pentru a afla dacă Alin chiar merită iubirea ei, însă totul s-a terminat într-un mod nefast.

Alice a fost una dintre cele mai iubite și cuminți foste concurente din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island". A venit în Thailanda pentru a afla dacă Alin chiar merită iubirea ei, însă totul s-a terminat într-un mod nefast.

Fără noroc prea mult în dragoste, Alice și-a găsit refugiu în călătorii! Într-una dintre ele, frumoasa fostă concurentă s-a pozat cu un tigru!

„Eu cred că oamenii au avut maaaare curaj să te lase să intri acolo!”, i-au transmis fanii. Deloc lipsită de curaj, Alice pare a se înțelege din priviri cu felina.

Vă reamintim că în Thailanda, Alice s-a îndrăgostit de ispita Robert, iar Alin a înşelat-o cu nimeni alta decât Cătălina. Aşa cum era de aşteptat, cei doi au plecat despărţiţi de pe Insula Iubirii, apoi s-au împăcat, după care s-au separat din nou.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x