Antena Căutare

Alina şi Alex, relaţii periculoase chiar înainte de nuntă! Blonda a cedat în faţa lui Mihai, ispita sa preferată

După plecarea cuplului format din Ovidiu şi Petra de pe "Insula iubirii", şi-au făcut apariţia Alina şi Alex. Deşi mai aveau doar câteva luni până la nuntă, cei doi au venit să îşi testeze relaţia şi să se distreze.

După plecarea cuplului format din Ovidiu şi Petra de pe "Insula iubirii", şi-au făcut apariţia Alina şi Alex. Deşi mai aveau doar câteva luni până la nuntă, cei doi au venit să îşi testeze relaţia şi să se distreze.

Povesteau că sunt împreună de doi ani, dar a fost suficient să îşi dea seama că sunt suflete pereche. "Suntem un cuplu spontan, deschis, dornic de aventură. Vrem să ne testăm iubirea înainte de nuntă”, declarau ei.

Iată cum au ajuns Alina şi Alex pe Insula iubirii!

În ceea ce priveşte aventura trăită pe "Insula iubirii", Alina şi Alex erau foarte siguri că o să se distreze şi o să fie tot împreună la finalul competiţiei.

"Eu nu aş putea să fiu geloasă pe el. Noi suntem împreună, ne spunem absolut orice, ştiu cum e firea lui şi ştiu ce ar putea să facă. E bărbat, mergem la aventură, iar micile scăpări se mai iartă", mărturisea Alina.

Alina şi Alex au ajuns în Thailanda chiar atunci când relațiile concurenților păreau să fie la un pas de a se destrăma. La început, au fost cam speriaţi de ce au găsit pe insulă, dar au reuşit să se integreze destul de repede. Încă din primele ore petrecute alături de ceilalţi concurenţi, Alina a avut parte de o surpriză "fierbinte": un moment de striptease făcut de Sorin, o ispită.

Alina a avut parte de o primire pe cinste! Show de striptease marca Sorin! Se leagă o idilă?

Sorin Dumitraş

În zilele petrecute pe insulă, Alex nu a fost atras de nicio ispită feminină. S-a distrat, s-a simţit bine alături de ele, dar a considerat că nu trebuie să depăşească o limită. Iubita sa, în schimb, a pus ochii pe Mihai. Cei doi şi-au petrecut tot timpul împreună, iar la întâlnirea de 24 de ore au ajuns chiar să îşi facă propuneri indecente în jacuzzi şi în pat.

Au venit aproape căsătoriţi, dar totul se schimbă! Alina, atingeri interzise cu ispita

Mihai, ispita de care este atrasă Alina

Ce se va întâmpla până la urmă cu relaţia dintre Alina şi Alex? Se va afla duminică, de la 20:30, pe Antena 1, în MAREA FINALĂ a emisiunii "Insula iubirii"!

Petra şi Ovidiu, cel mai frumos cuplu de la "Insula iubirii"! De ce au părăsit show-ul şi ce s-a întâmplat dup... Ispita Matei, de la "Insula iubirii", declaraţii surprinzătoare despre relaţia cu Andreea! "Eram pregătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x