Antena Căutare

Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum s-a pozat tânăra

Ana Maria Măriuță, concurentă în sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii, și-a făcut o schimbare radicală de look și fanii au reacționat imediat.

colaj foto cu ana maria mariuta si marius budin la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a făcut o schimbare de look și fanii au reacționat imediat | Antena 1

În sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii am putut s-o cunoaștem pe Ana Maria Măriuță, care a avenit alături de partenerul ei, Marius Budin, pentru a-și testa povestea de iubire. După emisiune, cei doi și-au continuat viața împreună.

Recent, Ana Maria Măriuță a ales să își facă o schimbare radicală de look și acesta nu e singurul detaliu ce i-a surprins pe urmăritorii săi de pe Instagram. În cadrul unui story, tânăra s-a pozat alături de mama ei și mulți au putut descoperi cum arată aceasta.

Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum s-a pozat tânăra

Unul dintre cele cinci cupluri care au participat la Insula Iubirii sezonul 7 a fost cel format din Ana Maria Măriuță și Marius Budin. Tânăra era neîncrezătoare în forțele proprii și a ales să își testeze relația cu Marius pentru a vedea dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt.

Citește și: Claudia Pătrășcanu s-a fotografiat în pat alături de Mihai Daniel, fosta ispită de la Insula Iubirii. Ce relație există între ei

După 21 de zile petrecute în compania ispitelor, cei doi concurenți s-au revăzut și au fost mai mult decât fericiți să plece acasă împreună. Reveniți în România, cei doi și-au continuat povestea de iubire. Cei doi au ales să plece pentru o perioadă în străinătate, ca să își poată construi casa visurilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuși, deși au fost ocupați cu serviciul, Ana Maria Măriuță nu a încetat să fie activă pe Instagram, publicând adesea imagini, clipuri video sau story-uri.

Într-una dintre cele mai recente postări, fanii au fost mai mult decât surprinsă să descopere că aceasta a ales să își facă o schimabre radicală de look. Mai exact, Ana Maria Măriuță a ales să renunțe la părul blond cu care ne-a obișnuit în emisiunile Insula Iubirii sezonul 7 și Mireasa și a decis să revină la culoarea ei naturală, șaten. Tânăra este încântată de rezultat, însă a cerut și opinia fanilor, care nu au ratat ocazia să o complimenteze.

Citește și: Ce mașină conduce Claudia Florescu. Cum s-a pozat fosta concurentă de la Insula Iubirii lângă bolidul său

„Lasă-te naturala, esti foarte frumoasa!!😍😍”, „Superbă, mă jur!😍❤️”, „Esti frumoasa oricum! ❤️❤️❤️”, „❤️da, îți stă foarte frumos 😍”, „Mult mai bine 🔥🔥”, iată doar o parte dintre reacțiile și mesajele transmise de internauți fostei concurente de la Mireasa și Insula Iubirii sezonul 7.

Și acesta nu a fost singurul detaliu ce i-a uimit pe fani. În cadrul unui InstaStory, aceasta s-a pozat alături de mama ei și mulți au putut astfel descoperi cum arată femeia care i-a dat viață. În iamgine se poate observa că cele două sunt destul de apropiate.

Cât de mare a crescut fiul lui Mari de la Insula Iubirii sezonul 4. Fosta concurentă a emoționat pe toată lumea cu acest... Îți amintești de Teodora Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6? Ce mai face și cum arată azi fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x