Live acumObservator 06
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Andi, ispita masculină de la Insula Iubirii, își dezvăluie secretul: „Am primit mai multe sms-uri de la ea, dar nu pot spune ce scria”

Ispita Andi și-a dezvăluit marile secrete ale vieții sale. Fără cenzură și fără să teama de a își arăta viața personală așa cum este ea, Andi a dat din casă informații care până acum erau secrete. 

Ispita Andi și-a dezvăluit marile secrete ale vieții sale. Fără cenzură și fără să teama de a își arăta viața personală așa cum este ea, Andi a dat din casă informații care până acum erau secrete.

Andi este cea mai dorită ispită de pe Insula Iubirii. Felul său de a fi și felul în care se comportă cu domnișoarele care vin să reziste tentațiilor în Thailanda l-au transformat într-o țintă vie pentru frumoasele concurente.

Îl urmărim episod de episod la Insula iubirii, în rolul de ispită, însă nu ştim mai nimic despre viaţa lui personală. Tânărul a decis să-și deschidă ușile locuinței pentru cei care-l admiră din fața televizoarelor.

Secretul a fost dezvăluit. Cum arată femeia la care râvnește ispita Andi de la Insula Iubirii: „Mă văd însurat, la casa mea!”

Pe parcursul unui interviu pe care l-a acordat pentru Xtra Night Show, Andi a vorbit despre relațiile sale cu femeile: „Sunt un tip introvertit, foarte rar am curajul să abordez o femeie”, a recunoscut ispita.

Pe de altă parte, protagonistul de la Insula Iubirii a vorbit despre propunerile indecente primite din partea femeilor celebre din showbiz. Andi nu a negat, recunoscând a primit multe mesaje, undele domnișoare fiind de-a dreptul insistente, însă tânărul a evitat să dea nume.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro