Insula Iubirii

LUNI | ora 20.00

Andi, șocat de comportamentul Denisei de la Insula Iubirii: ”E de nerecunoscut! A devenit o femeie vulgară!”

 

Cel de-al nouălea episod al emisiunii Insula Iubrii îl pune pe Andi în fața unei alegeri dure. Mai exact, șocat de comportamentul Denisei, acesta dezvăluie că o preferă pe Geanina. 

Andi, ispita de la Insula Iubirii, a dezvăluit că a fost șocat de comportamentul Denisei, despre care spune că e de nerecunoscut. 

”A existat întotdeauna un moment de declic, când persoanele își arătau adevărata viață. Nici Geanina nu e ușă de biserică, dar nu e la fel de versată ca Denisa. Mi se pare de nerecunoscut, e șocant comportamentul ei, nu-i face cinste.”, a spus Andi.

”Nu vreau să fiu bădăran cu niciuna dintre ele. Îmi făcusem o părere prea bună despre ea. Din fata aceea liniștită de la Cluj s-a transformat într-o femeie provocatoare, vulgară.  Înveți din experiență, nu te poate învăța nimeni să te porți așa.”, a mai precizat el. 

Ce alte dezvăluiri a mai făcut el, află urmărind clipul de mai sus! 

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI