Antena Căutare

Andreea și Gabriel au venit pe" Insula Iubirii" să îşi testeze limitele :"Aici se poate întâmpla orice. Chiar şi gangbang"

Un nou cuplu ajunge pe ”Insula Iubirii”. După doi ani și jumătate împreună, Andreea și Gabriel decid cărelația lor trebuie să treacă testul de foc.

Un nou cuplu ajunge pe ”Insula Iubirii”. După doi ani și jumătate împreună, Andreea și Gabriel decid cărelația lor trebuie să treacă testul de foc.

Andreea și Gabriel s-au cunoscut pe stadionul din Reșița, iar ea mărturisește că a fost cea care s-a îndrăgostit la prima vedere. Ca urmare, cu ajutorul unui prieten a făcut cunoștință cu Gabi, iar de atunci formează un cuplu. ”Din partea mea nu a fost atracție la prima vedere. Mă așteptam ca, la 30 de ani, o să descopăr o femeie matură, dar ea e un copil”, mărturisește bărbatul.

Cei doi și-ar dori însă să poată comunica mai bine și să nu se mai certe atât de des, din nimicuri, dar și ca relația lor să se maturizeze. ”Nu mă simt încă împlinit, vreau să mă schimb și pe plan profesional și personal. Mi-aș lua o locuință nouă”, mai spune Gabi.

Hannelore a aruncat BOMBA ediţiei!"M-a înșelat! Ultima oară, înainte să plecăm de acasă!"... Andreea şi Gabriel, cel mai ŞOCANT cuplu de pe "Insula Iubirii": "Taci. Eşti proastă. Foarte proastă. Nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x