Antena Căutare

Andy de la „Insula iubirii” a dat cărțile pe față despre Diana! Ies la iveală detalii fierbinți! „Eu am încercat...”

Andy de la „Insula iubirii”, una dintre cele mai dorite ispite masculine din emisiune, a făcut un live în care și-a deschis inima despre Diana, dar și despre întreaga sa experiență în Thailanda.

Andy de la „Insula iubirii”, una dintre cele mai dorite ispite masculine din emisiune, a făcut un live în care și-a deschis inima despre Diana, dar și despre întreaga sa experiență în Thailanda.

A spus că rolul de ispită l-a făcut să se apropie de concurentă.

„Pe Diana am cunoscut-o vulcanic. Eu am încercat să nu o judec, îmi era foarte simplu să stau frumos deoparte și să comentez comportamentul ei.

Dar am decis să mă implic în relația cu ea pentru a ajuta un om. Nici ea nu știa că are nevoie de ajutor, ea credea că viața e așa cum o trăise ea până să vină la emisiune”

Cine ar rezista în fața unei ispite sexy? Andy a spus cum arată o zi din viața lui.

„Mă trezesc dimineața, beau un shake, merg la sală unde mă antrenez, apoi mănânc și merg la birou. Cam asta e rutina, la fiecare trei ore gătesc și mănânc. Zilnic fac cardio și forță până la sfârșitul săptămânii”

Așadar nu e deloc ușor să arăți atât de bine! Întrebat care este regretul său de după emisiune, Andy a spus că experiența de după „Insula iubirii” l-ar face acum să gestioneze diferit anumite situații, dar în același timp mărturisește că a fost sincer și natural și că el nu trăiește niciodată cu regrete.

Întrebat de fani dacă va mai participa la „Insula iubirii”, Andy a spus că nu știe exact. Crede că o experiență a fost de ajuns, dar nu exclude posibilitatea de a mai reveni în show.

Află în clipul video de mai jos ce sfaturi dă acesta viitorilor concurenți:

Luni, 31 iulie, de la ora 20:30, la Antena 1, în cel de-al paisprezecelea episod, Bianca si Sorin traiesc prima noapte d... Momente dureroase la „Insula iubirii”! Nicoleta a cedat și a dat cărțile pe față, după despărțirea de Cătălin!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x