Antena Căutare

Anunțul surprinzător făcut de Răzvan Kovacs după Finala Insula Iubirii sezonul 7. Ce decizie a luat, alături de Ema

Răzvan Kovacs a făcut un anunț surprinzător la câteva ore după Finala Insula Iubrii sezonul 7. Cum s-a filmat concurentul alături de Ema, dar și ce le-a transmis admiratorilor cuplului lor.

colaj foto cu razvan kovacs si ema oprisan la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Răzvan Kovacs a făcut un anunț surprinzător la câteva ore după Finala Insula Iubrii sezonul 7. Cum s-a filmat concurentul alături de Ema | Instagram & Antena 1

La scurt timp după difuzarea bonfire-ului final de la Insula Iubirii sezonul 7, Răzvan Kovacs a luat o decizie surprinzătoare. Acum că fanii lui și ai Emei știu că relația lor a continuat și mai mult, așteptată un copil, cuplul de la Insula Iubrii sezonul 7 vrea să păstreze legătura cu aceștia.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Bogdan Cîrlan, mesaj emoționant după Finală. Ce a spus după ce s-a aflat despre despărțirea de Claudia

Răzvan Kovanc, anunț surprinzător alături de Ema, după Finala Insula Iubirii sezonul 7

Într-un clip filmat din mașină, acesta a anunțat că a deschis pe o un grup pe rețelele scoiale unde pot interacționa. Răzvan a spus că sunt invitați atât susținătorii, cât și contestatarii cuplului lor.

„Pentru că e pentru prima dată când postez un story imediat când îl fac și cum îl fac, fără să stau să fac 7 duble, am făcut un grup, pe Telegram, unde vreau să rămânem în contact toți. Hai să vedem cați ne strângem în dimineața aceasta”

În imaginile postate pe Instastory, el apare alături și de proaspăta lui soție. Aceasta și-a făcut apariția pentru câteva momente și astfel, internauții au putut observa cât de avansată este sarcina concurentei de la Insula Iubirii sezonul 7.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ema și Răzvan Kovacs au anunțat sexul bebelușului. Momentul emoționant în care află | VIDEO

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foști participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

A1.ro vine cu o veste bună pentru fanii show-ului Insula Iubirii! După Marea Finală din 27 august 2023, aceștia pot vedea primele impresii ale concurenților din sezonul 7 Insula Iubirii despre Marea Finală, dar și ce concluzii au tras după cele 21 de zile departe de partenerii lor.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 27 august 2023.

Ce făcea Bogdan cu câteva ore înainte de a fi difuzat plângând după despărțirea de Claudia. Le-a spus oamenilor că pot v... Insula Iubirii, sezonul 7. De ce Marius Moise și Bianca Giurcă nu și-au anunțat familiile că s-au despărțit la revenirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x