Aurel a căzut în ispită pentru a doua oară în actualul sezon din Insula Iubirii: „Nu știu ce s-a întâmplat cu mine!” - Galerie foto

În ziua cu numărul 6 la Insula Iubirii Minitelul a fost afundat într-un sentiment generat de noaptea provocărilor: rușinea cauzată de conștientizarea penibilelor situații la care fetele s-au expus în urmă cu câteva ore. 

În ziua cu numărul 6 la Insula Iubirii Minitelul a fost afundat într-un sentiment generat de noaptea provocărilor: rușinea cauzată de conștientizarea penibilelor situații la care fetele s-au expus în urmă cu câteva ore.

Pentru Denisa, penibilul pe care l-a resimțit vine după răspunsul negativ si categoric al lui Andi în ceea ce o privește. Acesta a avut rolul de a stopa orice tip de confuzie și orice urmă de speranță din mintea femeii care nu se mulțumește cu statutul de prietenă. Fără susținere din partea celor două aliate, Diana și Teodora, în care spera ca va găsi refugiu și sprijin, pentru Denisa a început un nou capitol din viața ei pe insulă: răzbunarea.

Evenimentul principal al zilei la Minitel a fost un concurs pe plajă ce are ca scop desemnarea celor ce vor beneficia de următoarea ieșire din resort la o întâlnire în Bangkok. În așteptarea acestui concurs, cele două prietene rivale au avut prima interacțiune din această zi, o interacțiune ipocrită la finalul căreia au decis că nu au de împărțit nimic. Concursul a fost câștigat de Diana și George, care vor profita de această zi departe de ceilalți pentru a încerca să se cunoască mai bine.

Aurel a căzut în ispită pentru a doua oară în actualul sezon din Insula Iubirii: „Nu știu ce s-a întâmplat cu mine!” - Galerie foto

Lucrurile dintre Andi și Geanina au avansat, imagine care i-a provocat Denisei furie, o furie pe care a transformat-o într-un atac direct la Geanina. Denisa a luat-o deoparte pe Geanina pentru a-i reaminti că Andi are rolul de ispită. A fost un discurs de manipulator veritabil, abil și determinat în a-și atinge scopul, atunci când înfrângerea nu reprezintă o opțiune, iar adversara nu are capacitatea de a opune rezistență. Pe aceste premise începe răzbunarea Denisei, femeia în totală opoziție cu Geanina, femeia deșteaptă, calculată și răbdătoare, care luptă mai aprig cu cât este mai tare respinsă.

Gia a cunoscut sentimentul de dezamăgire, o dezamăgire ce își are sursa în adevăratele ei speranțe și intenții în legaturã cu bărbatul cu care a împărțit 10 ani de viață, bărbat cu care spera să îmbătrânească. Fără promisiuni sau garanții din partea lui în direcția așteptărilor ei, a ales să rămână în relația pe care o știa măcinată de probleme, și pentru visul unei familii a acceptat să asimileze concepții ce nu i se potrivesc, mimând toleranța deși niciodată nu a crezut cu adevărat în viziunea lui Bogdan.

Ceea ce o face pe Gia să tragă cu dinții de o relație care o nemulțumește profund de foarte multă vreme este teama de viitorul care nu îl implică, teama de responsabilitatea de a-și purta singură de grijă și teama de singurătate, toate aceste frici îmbrăcându-le în orgoliu, amintiri și ciudă.

Aurel a căzut în ispită pentru a doua oară în actualul sezon din Insula Iubirii: „Nu știu ce s-a întâmplat cu mine!” - Galerie foto

Timp de mai bine de 36 de ore, Aurel a fost nevoit să facă față celui mai relevant test la care insula a supus vreodată un concurent, reîntâlnirea cu Alexandra, femeia de care se despărțea în urmă cu un an. La nici două ore de la plecarea din resort, acolo unde cu greu își găsea drumul spre mașină printre declarațiile și promisiunile pe care i le făcea Danei, Aurel a dat primele semne că ar putea ceda în fata Alexandrei si, înțelegând din start că fosta iubita nu este dispusă să accepte o aventură și-a schimbat radical comportamentul, pornind pe un drum pe care insula îl cunoaște deja, drumul promisiunilor deșarte.

După mai multe gesturi și atenții la adresa Alexandrei, Aurel a început cu avansuri directe, mai întâi sub forma unor glume iar, câteva minute mai târziu să înceapă seria apropierilor nestingherite de femeie. Doar de douã minute a mai fost nevoie pentru ca acesta sã ofere dovada supremă de picare în ispită: sărutul. Însă dacă bărbatul a văzut-o ca pe o victorie pe care a savurat-o din plin, pentru cea de lângă el picarea acestuia în ispită a însemnat dovada clară că nimeni și nimic nu o să îl poată face să fie fidel unei singure femei. “Eram bine până să o vad pe Alexandra, acum nu știu ce s-a întâmplat cu mine. Țin la ea, e femeia lângă care știu că îmi e bine, mă potolește, mă ține din scurt, nu cred că m-aș mai certa cu ea!”, au fost cuvintele lui Aurel înainte de a se întoarce la Purimuntra, unde era așteptat de Dana. Cum va reacţiona aceasta când se vor reîntâlni, telespectatorii vor putea afla lunea viitoare, în cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat de la 20:00, la Antena 1.

Ultimele știri