Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Aurel, pus la zid de ispita Maria! Concurentul a intrat într-un bucluc de zile mari! „Nu vreau să mai fac jocuri cu tine”

 

Aurel a primit de la orele dimineții propunerea de a ieși la o întâlnire și atunci el a a ales să iasă cu Cătălina.  

Și atunci s-a născut o situație extrem de tensionată! Ispita Maria, cea cu care Aurel a tot flirtat și a avut jocuri periculoase, și-a făcut apariția și l-a luat la întrebări.

„Am auzit că vrei să ieși cu Cătălina la întâlnire. Am crezut că îți place de mine și că nu te mai interesează alte femei...”, a zis Maria sinceră.

Și atunci, Aurel a fost pus în mare dificultate! Cum a reacționat? Află în clipul video de mai sus!

Citește și:

Diana și ispita mimează o partidă de sex: ”Ne potrivim și la pat!”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe