Antena Căutare

Aurel și Maria, conflict după conflict. Jignirile nu au întârziat să apară: "Uite ce se bucură șobolanul ăsta"

Încă din microbuz, Aurel şi Maria intră în coflict de la un motiv banal: aerul condiţionat. Mai târziu, la întoarcere din Cartierul Roşu, concurentul îi dă din nou bătăi de cap ispitei. 

Încă din microbuz, Aurel şi Maria intră în coflict de la un motiv banal: aerul condiţionat. Mai târziu, la întoarcere din Cartierul Roşu, concurentul îi dă din nou bătăi de cap ispitei.

Maria aşteaptă fiecare greșeală a lui pentru a-l provoca. În timp ce concurentul vrea să se distreze și să asculte muzică, tânăra se arată deranjată de faptul că nu este lăsată să doarmă.

Iar de aici disputa dintre cei doi izbucnește, imediat ce roșcata îşi apariţia şi îi strică petrecerea: "Hai, Maria, că nu se vine aşa... Poţi să vii să vorbeşti frumos".

Alcoolul a scos la lumină cele mai ascunse dureri ale Dianei: "Mi-l iubesc enorm de mult. Ce mi-a oferit el, nu mi-... Primul concurs pe insula băieților și primele lacrimi pentru ispita Nicoleta: "Am venit plânsă. De mine nu ți-a fos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x