Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Aurel și-a cerut scuze pentru agresivitatea lui. Dana, verdict categoric la adresa lui: „Adevărul e că el…”

Aurel și-a cerut scuze în fața Danei și Irinei, pentru atitudinea agresivă pe care a avut-o. Ispita Dana, însă, a pronunțat un verdict categoric la adresa lui.

Aurel și-a cerut scuze în fața Danei și Irinei, pentru atitudinea agresivă pe care a avut-o. Ispita Dana, însă, a pronunțat un verdict categoric la adresa lui.

„Poate nu sunt atent la gesturile pe care le faci, sau eu nu apreciez unele lucruri. Ar trebui să mă înțelegi. Vreau să mă înțelegi, că pe parcurs îmi revin. Iartă-mă și-mi pare rău că nu apreciez unele lucruri”, a încercat Aurel să se scuze.

„Nu e sincer când își cere scuze. Mi se pare că face totul pentru show. Nu am cum să accept ceea ce a făcut și nu am cum să trec cu vederea peste aceste lucruri. Atunci când ești treaz, îți poți controla gesturile, poți controla comportamentul, dar atunci când bei ies la iveală frustrările, supărările, lucrurile negative care, de fapt, te reprezintă pe tine ca și om. Cred că își cere scuze doar de ochii lumii, pentru că l-a criticat toată lumea, că a fost urât ceea ce a făcut”, a spus ispita Dana, neimpresionată.

Aurel i-a oferit ispitei Dana și un buchet de flori albe, dar nici acest gest nu a convins-o pe ispita Dana de intențiile lui.

„Am vorbit cu Diana. Ea nu a fost șocată. Asta înseamnă că el tot timpul are escapade de astea. Cred că pentru el femeile sunt, de fapt, obiecte. El nu pune preț pe nimeni”, a spus ea.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video