Antena Căutare

„Aurică fără frică de ispite” de la „Insula Iubirii”, criticat aspru: „Acum că şi-a luat-o peste bot , cu mare caterincă, s-o duce şi el la muncă , cu aşa reclamă au fugit femeile de el ”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” a adus schimbări radicale în viața lui , care a fost părăsit de ispita Maria și de către iubita lui oficială, Alexandra. Chiar dacă prin carismă și firea sa veselă, Aurică a câștigat simpatia publicului, există și unii cârcotași care nu au ezitat să îl taxeze.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” a adus schimbări radicale în viața lui , care a fost părăsit de ispita Maria și de către iubita lui oficială, Alexandra. Chiar dacă prin carismă și firea sa veselă, Aurică a câștigat simpatia publicului, există și unii cârcotași care nu au ezitat să îl taxeze.

„Acum că şi-a luat-o peste bot , cu mare caterincă, s-o duce şi el la muncă , cu aşa reclamă au fugit femeile de el cu tot cu portofele”, e doar un comentariu acide de pe pagina de Facebook a lui Aurel.

Vă reamintim că fostul concurent a părăsit Thailanda cu inima frântă, după ce s-a îndrăgostit în zadar de ispita Maria, iar Alexandra nu i-a mai acordat nicio șansă, sătulă de escapadele bărbatului. Deşi şi-a revenit după toxica relaţie, frumoasa Alexandra a declarat că nu vrea să mai audă nimic de cel care a înşelat-o de atâtea ori. Iar Maria a recunoscut că nu vrea alături un bărbat ca el.

Nu au mai rezistat şi au ţinut să spună asta împreună! Raul şi Alexandra de la "Insula Iubirii", adevărul desp... Diana de la "Insula Iubirii", în lacrimi la TV! Lipsa tatălui o doare nespus: `Era un bărbat de care aveam mar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x