Antena Căutare

Una dintre concurentele de la „Insula iubirii” ATACATĂ în direct la TV: „Să nu mai facă lucruri de genul ăsta că nu e bine!”

Nici n-a început bine noul sezon de „Insula iubirii” și controversele au început. Din fericire, problemele nu sunt între concurenții pe care-i vom vedea în curnd la Antena 1, ci apar în cazul fostelor staruri, care au fost în Thailanda.

Unul dintre cele mai apreciate și controversate cupluri a fost cel dintre Ben și Diana, cei doi alegând să se despartă după experiența asiatică.

Acum cei doi continuă să-și arunce săgeți prin intermediul mass-media. După ce Diana a răscolit vechi amintiri, Ben nu s-a sfiit să contraatace, în direct la Agenția Vip.

„De ziua mea, am ieşit cu angajaţii mei şi cu nişte prieteniîn Centrul Vechi. Am primit cadouri. Am primit nişte haine. M-am mutat într-un complex de la marginea Bucureştiului. Prietena mea mi-a făcut cadou. (…). Eu nu vreau să fac nicio asociere cu ea. Nu contează dacă ai nervi, trebuie să te controlezi, să fii mai inteligent şi nu trebuie să facă chestii d-astea, ştim noi ce e adevărul. E mesaj frumos. Sper că s-a schimbat”, a declarat Ben, unul dintre foștii concurenți de la „Insula Iubirii”.

Diana de la ”Insula iubirii”, mesaj emoționant pentru Ben. Ce i-a transmis fosta iubită, de ziua lui: "Toate moment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x