Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Ben, şocat de gesturile sexy ale iubitei lui cu ispita! Filmările au arătat totul!

 

Imaginile indecente de pe insula fetelor fac vâlvă printre bărbați. Ceremonia Focului îl face pe Ben să-și pună multe semne de întrebare în privința iubitei lui.

Ben parcă nu își mai revine din starea de șoc în care a intrat după ce a văzut imaginile cu iubita sa flirtând cu ispita!

„Mi-a oferit niște momente și niștre trăiri pe care nu le-am avut niciodată”, a zis concurenta. Diana a mers mai departe cu vorbele:

„Andy este sufletul meu pereche și chiar simt asta! Simt că semănăm. Și ne stă atât de bine împreună”

Citește și:

Aurel, pus în dificultate de ispita lui favorită: ”Nu vreau să mai fac jocuri cu tine”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe