Antena Căutare

Bianca a dezvăluit amintiri dureroase din trecutul cu Liviu: „Nu puteam să mai țin ochii deschiși, plângeam că nu mai puteam!”

Chiar dacă pozau în cuplul perfect Bianca și Liviu aveau multe probleme în cuplu.  „Nu puteam să mai țin ochii deschiși, plângeam că nu mai puteam!”, a dezvăluit Bianca, copleșită de emoții. Tânăra a punctat un moment marcant pentru relația lor. Avea nevoie de un medic, i-a implorat ajutorul bărbatului iubit, dar el i-a spus că trebuie să termine de vizionat un meci de fotbal.

Chiar dacă pozau în cuplul perfect Bianca și Liviu aveau multe probleme în cuplu. „Nu puteam să mai țin ochii deschiși, plângeam că nu mai puteam!”, a dezvăluit Bianca, copleșită de emoții.

Tânăra a povestit un moment marcant pentru relația lor. Avea nevoie de un medic, i-a implorat ajutorul bărbatului iubit, dar el i-a spus că trebuie să termine de vizionat un meci de fotbal. În plus, concurenta a deazvăluit că Liviu deține mai multe datorii decât bani.

Voi ce părere aveți?

Liviu, cu lacrimi în ochi: „Da, sunt dispus să o iert pe Bianca, am și eu vina mea! Nu vreau să discut despre problemele... Nicoleta și Cătălin, prima noapte în aceeași cameră: ”Mă lași puțin în pace, te rog!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x