Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Bianca a dezvăluit amintiri dureroase din trecutul cu Liviu: „Nu puteam să mai țin ochii deschiși, plângeam că nu mai puteam!”

 

Chiar dacă pozau în cuplul perfect Bianca și Liviu aveau multe probleme în cuplu.  „Nu puteam să mai țin ochii deschiși, plângeam că nu mai puteam!”, a dezvăluit Bianca, copleșită de emoții.

Tânăra a povestit un moment marcant pentru relația lor. Avea nevoie de un medic, i-a implorat ajutorul bărbatului iubit, dar el i-a spus că trebuie să termine de vizionat un meci de fotbal. În plus, concurenta a deazvăluit că Liviu deține mai multe datorii decât bani.

Voi ce părere aveți?

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe