Antena Căutare

Bianca a trecut deja la atac! A crezut că nu e filmată, așa că și-a făcut de cap cu Sorin! Apoi a dat în lacrimi și a „pozat” în femeia rănită!

Pentru Bianca dimineața a început întâlnind bărbatul la care visează de aproape un an, de când l-a văzut la televizor în postura de ispită.

Pentru Bianca dimineața a început întâlnind bărbatul la care visează de aproape un an, de când l-a văzut la televizor în postura de ispită.

Din momentul apariției acestuia, iubitul ei a devenit cantitate neglijabilă, în ciuda amenințărilor!

A crezut că nu este filmată, așa că blonda parcă a trecut la atac! S-a retras cu Sorin și discuțiile au ajuns imediat în puncte periculoase.

Apoi lucrurile au început să capete proporții periculoase! Bianca a trecut parcă la atac să-l seducă pe Sorin, dar ulterior, de față cu iubitul, a pozat în femeia sinceră și iubitoare.

Abia acum începe tensiunea la „Insula iubirii”! Cuplurile dau cărțile pe față! „Dacă o înșel în emisiune îmi dă foc la c... Jocuri periculoase apar la „Insula iubirii”! Maria pare pusă pe fapte mari! S-a distrat cu ispita la întâlnire, apoi a a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x