Antena Căutare

Bianca Giurcă și Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7 au fost filmați într-o ipostază neașteptată

Fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 au fost surprinși să descopere imagini în care Bianca Giurcă și Marius Moise au fost filmați într-o ipostază neașteptată, ce i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă cei doi s-au împăcat sau nu.

colaj foto cu bianca giurca si marius moise de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Fanii s-au întrebat dacă cei doi foști concurenți de la Insula Iubirii sezonul 7 s-au împăcat | Antena 1

După ce s-au întors din Thailanda, de la Insula Iubirii sezonul 7, Bianca Giurcă și Marius Moise au decis să mai dea o șansă relației lor. După puțin timp, cei doi au ajuns la concluzia că nu mai pot continua împreună și s-au despărțit.

Recent, cei doi au fost filmați într-o ipostază ce pare destul de apropiată, lucru ce i-a făcut pe fani să se întrebe dacă cei doi s-au împăcat sau nu.

Bianca Giurcă și Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7, filmați într-o ipostază neașteptată, ce i-a făcut pe fani să se întrebe dacă s-au împăcat

În sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii, Bianca Giurcă și Marius Moise au decis să meargă împreună în Thailanda pentru a-și testa relația de iubire.

Primul care a părut să cadă în ispită a fost Marius Moise, care s-a apropiat din ce în ce mai mult de ispita Oana Monea. Văzând gesturile făcute de partenerul său, Bianca Giurcă s-a consolat în compania ispitei Alin Simoiu și, la un moment dat, cei doi au ajuns să se sărute.

Citește și: Bianca Giurcă, apariția în costum de baie care i-a făcut pe fanii Insula Iubirii să își dorească să o vadă în rolul de ispită

La ultima ceremonie a focului, cei doi au ales să plece separați în România. De dragul familiilor, aceștia au pretrecut Crăciunul împreună și apoi au dat vestea despărțirii. Ulterior, cei doi au decis să mai dea o șansă relației lor, însă n-a durat mult și au ales să meargă din nou pe drumuri diferite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un detaliu ce i-a surprins din plin pe fani a fost un clip video publicat recent de Cristina Rancov pe contul său de TikTok. În imaginile surprinse de ea îl putem vedea pe Marius Moise stând aproape de Bianca Giurcă și punându-și mâinile pe talia ei.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Bianca a răspuns la întrebarea dacă Alin se dădea cu gloss pe buze. Fanii emisiunii au fost curioși

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară și fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 au început să se întrebe dacă cei doi s-au împăcat sau nu.

În clipul Cristinei Rancov cei doi par să fie destul de apropiați, lucru ce i-a cam pus pe gânduri pe urmăritori. Deocamdată nu există alte dovezi în acest sens, însă rămâne de văzut dacă cei doi vor oferi în viitor explicații sau dacă vor mai fi surprinși împreună.

Insula Iubirii, sezonul 7. De ce Răzvan Kovacs și Ema Oprișan nu și-au botezat fiica la biserică. Care este explicația... Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, adevărul despre imaginile tandre în care a apărut alături de Marius Moise. Ce a spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x