Antena Căutare

Eusebiu, protagonistul unei ipostaze incitante, la Insula Iubirii! Bianca i-a făcut striptease: ”Dacă eram singur, m-aș fi gândit la mai mult!”

Al doilea episod al emisiunii ”Insula Iubirii” i-a adus la date și pe Eusebiu, iubitul Teodorei și pe ispita Bianca, care au avut parte de momente memorabile.

Al doilea episod al emisiunii ”Insula Iubirii” i-a adus la date și pe Eusebiu, iubitul Teodorei și pe ispita Bianca, care au avut parte de momente memorabile.

Dacă la început a interacționat temător și a evitat orice apropiere cu Bianca, ulterior, el s-a relaxat. Astfel, după picnicul de la zoo, seara, la cină, el și-a arătat adevărata față.

”Am avut o relație de nouă ani de zile cu un Rac. Semăna mult cu tine. Dacă eram singur, m-aș fi gândit la mai mult.”, i-a spus el ispitei.

Iar totul a culminat cu show-ul erotic de care a avut parte Eusebiu.

Imaginile inedite au fost urmărite și de Teodora, însă ea n-a fost deloc drastică: ”Nu am văzut nimic ieșit din comun.”, a spus ea.

Vedeți întreg momentul, în clipul de mai sus!

Momente explozive la Insula Iubirii! Aurel a avut parte de un show erotic! Diana, la un pas de leșin: ”E topit!”... Ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, în episodul 2! Adrian a picat în ispită, iar alți concurenți au avut parte de stript...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x