Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Eusebiu, protagonistul unei ipostaze incitante, la Insula Iubirii! Bianca i-a făcut striptease: ”Dacă eram singur, m-aș fi gândit la mai mult!”

Al doilea episod al emisiunii ”Insula Iubirii” i-a adus la date și pe Eusebiu, iubitul Teodorei și pe ispita Bianca, care au avut parte de momente memorabile.

Al doilea episod al emisiunii ”Insula Iubirii” i-a adus la date și pe Eusebiu, iubitul Teodorei și pe ispita Bianca, care au avut parte de momente memorabile.

Dacă la început a interacționat temător și a evitat orice apropiere cu Bianca, ulterior, el s-a relaxat. Astfel, după picnicul de la zoo, seara, la cină, el și-a arătat adevărata față.

”Am avut o relație de nouă ani de zile cu un Rac. Semăna mult cu tine. Dacă eram singur, m-aș fi gândit la mai mult.”, i-a spus el ispitei.

Iar totul a culminat cu show-ul erotic de care a avut parte Eusebiu.

Imaginile inedite au fost urmărite și de Teodora, însă ea n-a fost deloc drastică: ”Nu am văzut nimic ieșit din comun.”, a spus ea.

Vedeți întreg momentul, în clipul de mai sus!

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro