Antena Căutare

Bianca Roman, fosta ispită de la ”Insula Iubirii”, pentru prima dată la TV cu fiica ei: ”O cresc singură. Din primele două săptămâni de sarcină sunt singură!”

Bianca Roman, fosta ispită de la ”Insula Iubirii”, trăiește momente inedite de când a devenit mamă, iar în urmă cu puțin timp, ea și-a arătat, pentru prima dată, fiica la TV.

Bianca Roman, fosta ispită de la ”Insula Iubirii”, trăiește momente inedite de când a devenit mamă, iar în urmă cu puțin timp, ea și-a arătat, pentru prima dată, fiica la TV.

Bianca Roman își crește singură fetița, iar în urmă cu puțin timp ea a venit în emisiunea lui Mihai Morar, unde a vorbit despre minunea din viața ei.

Bianca Roman, fostă ispită la „Insula Iubirii”, dezvăluiri incredibile despre viața ei personală! „Nu fac compromisuri”

”Sunt eu un pic mai fierbinte decât ceilalți oameni. Francesca are un an și opt luni. Din primele două săptămâni de sarcină sunt singură. Nu, nu am făcut un copil și l-am predat părinților. Mama mea are un business, muncește zi de zi la el. E tot timpul cu mine, la salon, acasă. De două săptămâni merge la creșă.”, a mai spus ea.

Mirela de la „Insula Iubirii” și-a ales rochia de mireasă? „Știu exact ce îmi doresc peste câteva luni” – GALERIE FOTO

A recunoscut! Una dintre cele mai iubite concurente de la Insula Iubirii este însărcinată!... La asta nu se aștepta nimeni! Cu cine s-a afișat Hannelore după despărțirea de Bogdan! Fosta concurentă de la ”Insula Iu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x