Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Bianca Roman vorbeşte despre comportamentul Dianei. Fosta ispita de la "Insula Iubirii": "Se face de râs. Cred că va pica în capcana ei"

 

Comportamentul Dianei, concurentă în acest sezon, a uimit o ţară întreagă cu întregul ei comportament din Thailanda. Bianca Roman, fosta ispită de la "Insula Iubirii", şi-a spus părerea despre aceasta: "Se face de râs. Cred că o să pice în propria-i capcană. Şi eu înjur şi vorbesc urât, dar nici chiar aşa". 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe