Antena Căutare

Bogdan, iubitul lui Hannelore, ironii la adresa ispitei Andi, la ”Insula Iubirii”: "Când nu ai stresul banilor, te duci și tragi la sala"

Vestea că va sta față în față cu ispita Andi nu l-a impresionat deloc pe Bogdan. Totuși, el nu s-a putut abține să nu ”arunce” săgeți. 

Vestea că va sta față în față cu ispita Andi nu l-a impresionat deloc pe Bogdan. Totuși, el nu s-a putut abține să nu ”arunce” săgeți.

Eu nu simt nicio repulsie pentru Andi. Dacă am sta o seară, la o petrecere, ne-am îmbăta și asta ar fi.”, a spus Bogdan.

Ba mai mult, el nu s-a putut abține să nu facă ironii la adresa acestuia.

”Are 75 de kilograme, dar o să slăbesc și eu. Dacă n-are stresul banilor, te duci la sală. Între tractări, între câini și alte responsabilități, trebuie să mă duc și la cumpărături, că n-am piept de pui în frigider. Da, sunt femeia în casă, gătesc.”, a spus el.

Bogdan mai aproape de momentul unei decizii, pe ”Insula Iubirii”: ”M-am gândit dacă aș putea să trăiesc cu ce s-a întâmp... Iulian, iubitul lui Mari, față-n față cu ispita Cristi, la ”Insula Iubirii”: ”N-o mai vreau înapoi. S-a terminat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x