Antena Căutare

Bogdan mai aproape de momentul unei decizii, pe ”Insula Iubirii”: ”M-am gândit dacă aș putea să trăiesc cu ce s-a întâmplat”

Bulversat de veștile primite de la Minitel, acolo un Hannelore are ochi nu doar pentru Andi, ci și pentru Raul, Bogdan încearcă să ia o decizie astăzi, de la 20.00, la Antena 1, în ultimele episoare ”Insula Iubirii”.

Bulversat de veștile primite de la Minitel, acolo un Hannelore are ochi nu doar pentru Andi, ci și pentru Raul, Bogdan încearcă să ia o decizie astăzi, de la 20.00, la Antena 1, în ultimele episoare Insula Iubirii”.

Bogdan a fost întors pe dos după toate veștile primite despre logodnica sa, Hannelore, și încearcă să își dea seama cum va fi viața lor după ce ”Insula Iubirii” va ajunge la final. ”Nu știu de ce sunt mai deranjat, de greșelile mele sau de alegerile ei. Cel mai mult m-am gândit dacă aș putea să ne împăcăm și să trăiesc cu ce s-a întâmplat, dacă aș putea să nu scot ochii”, a mărturisit Bogdan, în condițiile în care încă nu a aflat de toate intențiile lui Hannelore.

La ce concluzie va ajunge acesta, telespectatorii pot vedea stăzi, de la ora 20.00, la Antena 1, în ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”.

Băieții de pe ”Insula iubirii”, față în față cu rivalii lor... Bogdan, iubitul lui Hannelore, ironii la adresa ispitei Andi, la ”Insula Iubirii”: "Când nu ai stresul banilor, te ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x