Antena Căutare

Declarație BOMBĂ la „Insula Iubirii”! O ispită s-a îndrăgostit lulea? „Părem făcuţi unul pentru celălalt”

Ispita Andi și Hannelore încep din ce în ce mai mult să semene cu un cuplu de îndrăgostiți. Andi a făcut o declarație onestă despre concurentă.

Ispita Andi și Hannelore încep din ce în ce mai mult să semene cu un cuplu de îndrăgostiți. Andi a făcut o declarație onestă despre concurentă.

„Am observat compatibilitatea mea cu Hanne. Părem făcuţi unul pentru celălalt. Râdem foarte mult, ne amuzăm unul pe seama celuilalt, glumim… Am încercat să o ajut să își depășească fricile – era foarte înspăimântată de acele tobogane”, a spus Andi despre Hannelore.

„Însă, ea preferă siguranța. Nu este genul de om care să își asume riscuri și să iasă din zona de confort”, a adăugat el, precizând, că „mai mult ca sigur”, așa este și relația ei cu Bogdan.

Cu fiecare nouă zi, devine tot mai evident că între Hannelore și Andi există o legătură specială, o magie ce se întâlnește, de obicei, doar între îndrăgostiți.

Chicoteli și atracție evidentă la „Insula Iubirii”! Cati, pregătită să cadă în ispită? „E simpatic foc”... „Insula Iubirii”. Ionuț a aflat ce decizie RADICALĂ a luat Mirela în privința lui. Ce reacție a avut! „Rămâne de văzut”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x