Antena Căutare

Hamude plânge cu lacrimi amare, în timp ce Loredana merge la întâlnire cu ispita de care se simte atrasă! Pe „Insula iubirii” încep să apară situații neașteptate!

Hamude este sărbătorit de ziua sa pe „Temptation Island – Insula iubirii” cu tort și o petrecere ce se întinde până la șase dimineața.

Hamude este sărbătorit de ziua sa pe „Temptation Island – Insula iubirii” cu tort și o petrecere ce se întinde până la șase dimineața.

Obișnuit să fie împreună cu Loredana de ziua lui de naștere, Hamude are un moment de slăbiciune la finalul zilei, în care nu se poate opri din plâns. Gândul că dragostea vieții lui se află pe o altă insulă îl face pe Hamude să verse lacrimi amare de dragoste și dor pentru Loredana.

„N-am simțit niciodată o dragoste așa cum am simțit față de ea”, își explică Hamude comportamentul.

El însă crede în iubirea telepatică pe care o are cu Loredana și e convins că și ea plânge de cealaltă parte a insulei. Nimic mai neadevărat, însă, pentru că în momentul în care Hamude le vorbește camarazilor săi despre iubirea dintre ei, Loredana tocmai își arată simpatia față de o ispită. Mai mult decât atât, În timp ce Hamude stă cu gândul la ea, Loredana îl alege pentru date pe Sorin, pe care pare să-l fi simpatizat încă de la început.

La prima lor întâlnire oficială, Loredana si Sorin au fost la tir și s-au simțit cât se poate de bine unul în compania celuilalt. Sorin recunoaște sincer că o place, dar nici Loredana nu se dă în lături de la a face declarații surprinzătoare despre el.

Îl consideră sufletul petrecerilor și recunoaște că este un bărbat care o face să se simtă bine în prezența lui. Mai mult decât atât, spre finalul zilei, Loredana îl provoacă pe Sorin la o discuție ipotetică, părând cumva să tatoneze terenul în vederea aflării unor răspunsui legate de o eventuală relație între ei.

Ce-i va răspunde Sorin și cât de încurajat se va simți acesta să încerce o posibilă relație cu Loredana, telespectatorii Antana 1 pot afla miercuri, 18 mai, de la ora 20.30.

Cum ai putea să îi rezişti unui asemenea bărbat?! Ispita Matei face primele victime la „Temptation Island – insula iubir... Alice e tristă și dezamăgită, în timp ce Alin spune că participarea la „Temptation Island – Insula iubirii” este cea mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x