Antena Căutare

Ce au făcut Claudia Florescu și Ema Oprișan în piscina cu spumă, la Insula Iubirii. Romeo Vasiloni și Andrei Ifrim le-au ajutat

Claudia Florescu și Ema Oprișan s-au distrat de minune la petrecerea cu spumă, de la Insula Iubirii sezonul 7. Cele două s-au jucat în piscină un joc la care puțini se așteptau. Romeo Vasiloni și Andrei Ifrim le-au ajutat pe concurente.

Colaj cu Ema Oprișan, Claudia Florescu, Romeo Vasiloni și Andrei Ifrim în piscina cu spumă la Insula Iubirii Galerie
Claudia Florescu și Ema Oprișan s-au distrat de minune la petrecerea cu spumă, de la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Petrecerea cu spumă din piscină a fost un prilej de distracție pentru fete și ispitele masculine din sezonul 7 Insula Iubirii. Muzica a destins rapid atmosfera de la vilă, făcându-i pe aceștia să se bucure din plin de ultimele zile petrecute în Thailanda.

Ema Oprișan și Claudia Florescu se numără printre concurentele care au venit în emisiuni pentru a-și testa partenerii. Deși le-a fost greu să stea departe de iubiții lor, acestea nu au uitat să se distreze.

În urma situațiilor care îl implică pe Răzvan Kovacs, Ema Oprișan a decis să petreacă mai mult timp alături de Romeo Vasiloni. Cei doi s-au apropiat mult în ultimele ediții din sezonul 7 Insula Iubirii.

De asemenea, Claudia Florescu a legat o strânsă relație de prietenie cu Andrei Ifrim pe insulă. Chiar dacă Bogdan Cîrlan nu a picat în tentație, concurenta a dezvăluit că se simte atrasă fizic de ispita masculină.

Citește și: Cum s-au distrat fetele la vilă alături de ispitele masculine în sezonul 7 Insula Iubirii. Ce imagini au surprins camerele

În ediția de pe 18 august 2023, tachinările dintre cei patru au fost mai mult decât evidente. Ema Oprișan a petrecut cea mai mare parte a timpului alături de Romeo Vasiloni la petrecerea cu spumă din piscină. De altfel, Claudia Florescu a fost surprinsă de mai multe ori în compania lui Andrei Ifrim.

„A fost foarte bine în acele momente, s-a distrat foarte bine, m-am apropiat de ea. Ne-am aruncat în apă, ne-am luat în brațe”, a povestit Romeo Vasiloni.

Ema Oprișan și Claudia Florescu s-au „luptat” în apă la Insula Iubirii sezonul 7. Distracția a fost în toi la vila fetelor

Fetele și ispitele masculine au descoperit distracția în sezonul 7 Insula Iubirii cu ajutorul unui pahar de vin Wine Crime. Aceștia au profitat de fiecare clipă petrecută în Thailanda, dar și de fiecare petrecere.

De data aceasta, Ema Oprișan și Claudia Florescu s-au lăsat duse de val în piscină plină de spumă. Concurentele s-au „luptat” în timp ce stateau pe umerii ispitelor masculine. Momentul a fost de-a dreptul savuros.

„A fost o luptă între ea și Claudia, eu am ținut-o pe ea după cap, iar Andrei pe Claudia”, a mărturisit Romeo Vasiloni.

Citește și: Ce i-a zis Marius Moise ispitei Oana Monea și ce a făcut când credea că nu se filmează, la Insula Iubirii sezonul 7

„Evident că am câștigat eu! Eram în echipa câștigătoare”, a mai completat Claudia Florescu.

Așadar, distracția a atins cote maxime la vila fetelor cu vinul rosé Wine Crime.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

După 21 de zile petrecute în Thailanda alături de ispite, cuplurile au avut parte de un ultim bonfire cu Radu Vâlcan și concurenții au decis cum vor părăsi insula: singuri, împreună sau cu un alt partener.

Insula Iubirii sezonul 7 poate fi urmărită integral pe AntenaPLAY! Tot AICI poți descoperi și Interviuri exclusive cu concurenții și ispitele. Ele vor fi disponibile după Finala reality show-ului, care a avut loc pe 27 august 2023.

Cum s-au distrat fetele la vilă alături de ispitele masculine în sezonul 7 Insula Iubirii. Ce imagini au surprins camere... Bogdan Cîrlan și-a găsit deja alinarea în brațele altei femei, după despărțirea de Claudia. Ce a dezvăluit despre noua i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x