Antena Căutare

"Ce bombă și-a tras Ben!". Reacția Dianei de la "Insula Iubirii", după ce și-a văzut fostul iubit cu o altă femeie: "Știu cine e aia și ce face"

Au venit împreună să îşi testeze iubirea, însă au plecat pe drumuri diferite. Diana şi Ben au decis să se despartă, după ce bruneta a căzut în păcat cu ispita Andi. 

Au venit împreună să îşi testeze iubirea, însă au plecat pe drumuri diferite. Diana şi Ben au decis să se despartă, după ce bruneta a căzut în păcat cu ispita Andi.

Chiar dacă nu a continuat relaţia cu acesta, după terminarea emisiunii, tânăra îşi vede de treaba ei în continuare, la fel şi fostul ei iubit, care, de curând s-a afişat cu o altă femeie.

Fanii au fost cu ochii pe pagina de Facebook a lui Ben şi au sesizat imediat schimbarea. Au dat sfară în ţară şi au pus-o la curent și pe Diana.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ce bomba și-a tras Ben! Cum de a renunțat la tine pentru ea?".

Iar răspunsul nu a întârziat să apară: "Fata aia nu este cu Ben, din câte știu eu. Știu cine este aia și ce face!". Să îşi fi spus, deja, gelozia cuvântul?

Alexandra de la ”Insula Iubirii” a fost întrebată, direct, de Raul! Răspunsul i-a șocat pe fani: „Între mine și Raul exi... Maria Ilioiu, cea mai sexy ispită de la ”Insula Iubirii”, a pus ochii pe unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x