Antena Căutare

Ce dezvăluire neașteptată a făcut Răzvan Kovacs, atunci când a fost la date cu Roxana Rapailă! Ce a recunoscut, fără reținere

În timpul unui date cu ispita Roxana Rapailă, Răzvan Kovacs a făcut o dezvăluire neașteptată, la Insula Iubirii sezonul 7.

colaj foto cu razvan kovacs si poza cu el si roxana rapaila la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Concurentul de la Insula Iubirii sezonul 7 a făcut o dezvăluire neașteptată | Antena 1

În sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii, Răzvan Kovacs a preferat să iasă la unul dintre date-uri cu ispita Roxana Rapailă . În timpul întâlnirii, camerele de filmat au surprins ce s-a întâmplat între cei doi, dar și ce dezvăluire neașteptată a făcut concurentul.

Ce dezvăluire neașteptată a făcut Răzvan Kovacs, atunci când a fost la date cu Roxana Rapailă, la Insula Iubirii sezonul 7

În primele zile petrecute în Thailanda, Răzvan Kovacs a părut că se apropie mai mult de două dintre ispite, Daria Cuflic și Roxana Rapailă. Atunci când a invitat-o pe brunetă la un date, ceva neașteptat s-a întâmplat.

În timp ce savura un pahar de vin Wine Crime, Răzvan Kovacs a făcut o dezvăluire neașteptată despre relația lui cu Ema Oprișan.

Citește și: Ce s-a întâmplat când Marius Budin a fost la date cu ispita Simona Alexuc. Ce au surprins camerele, la Insula Iubirii sezonul 7

„Pe ea o deranjează și că eu mănânc aceeași chestie în fiecare zi, că nu mănânc altceva”, a povestit concurentul.

„Dar ce treabă are? Nu așa te-a luat, nu așa te-a luat? Când iau un om îl iau cu totul, cu bune și cu rele. Trebuie să lași de la tine într-o relație, trebuie să faci sacrificii”, a fost replica dată de ispita care savura un pahar de vin Wine Crime.

După date, Roxana Rapailă și-a exprimat părerea despre Răzvan, în timp ce concurentul a dezvăluit ce sentimente are pentru două ispite, la Insula Iubirii sezonul 7.

Citește și: Ce au descoperit concurenții de la Insula Iubirii sezonul 7, atunci când au mers la date. Ce se afla în baia cu spumă

„Am avut acolo niște discuții, fel și fel. El vede că eu sunt mai serioasă. Diferența dintre mine și Daria e că Daria râde la orice și îi face pe plac. Eu, în schimb, sunt puțin mai serioasă, acord atenție mai mult la ceea ce spune”, a zis Roxana.

„Există mereu chestia asta că eu sunt între Daria și Roxana. Cu amândouă sunt la fel de apropiat, cu amândouă sunt la fel de drăguț, cu amândouă sunt la fel de prietenos. Eu dacă aș putea să scot două fete la date ar fi ele amândouă, mereu”, a mărturisit Răzvan.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Ce a răspuns Romeo Vasiloni atunci când a fost întrebat dacă a jucat un rol pe Insula Iubirii. Ce a fost, de fapt, între... Ce gest neașteptat a făcut ispita Romeo Vasiloni când era la date cu Ema Oprișan, la Insula Iubirii sezonul 7. Totul a f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x