Insula Iubirii

SEZONUL 5

Îți mai amintești de Hamude, cel mai trădat bărbat din România? Uite ce mai face acum fostul concurent de la ”Insula Iubirii”

 
+3 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la ”Insula Iubirii” a fost, fără îndoială, Hamude. Chipeș și fidel, acesta a cucerit inimile românilor, iar la scurt timp după ce s-a încheiat show-ul în urma căreia și-a pierdut iubita, a plecat din țară. 

Hamude, care a participat la ”Insula Iubirii” alături de Loredana, iubita lui care l-a înșelat, a ales să plece din România la scurt timp după terminarea competiției. Mai exact, el s-a mutat în Londra și și-a schimbat jobul, el devenind Web Developer, un job din care câștigă bani frumoși. 

De asemenea, el și-a schimbat și look-ul, potrivit ultimelor fotografii făcute publice pe internet. Mai exact, el a ales să-și lase barbă, fiind la fel de chipeș ca acum câțiva ani. 

Hamude a venit la "Insula Iubirii-Temptation Island" cu gândul să îşi întemeieze o familie alături de iubita lui, însă a plecat cu inima frântă după ce Loredana l-a înşelat cu Sorin, una dintre ispite.

Rămâneți aproape de reality-show-ul de la Antena 1 care va debuta pe micile ecrane luni, 22 aprilie, când va începe cel de-al cincilea sezon. De la ora 20:00! 

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI